Gå til innhold
cpt.morgan

fiskevann i harstadområdet?

Anbefalte innlegg

Du kjører noen hundre meter forbi grustaket som tilhører Tor Vebostad (han eier den røde hytta på nedsiden av veien der. Står det en blå subaru forrester der så bank på og spør ham om det er greit at dere kjører opp. Grei kar!) og tar første til venstre etter bekken, ved et stort rødt uthus. der ser dere ei meget solid grind som dere må huske å lukke igjen etter dere. Da kan dere kjøre så langt dere tør. Det hender de er oppover med traktor eller firhjuling for å se stter sauen sin, så parker slik at de kommer forbi. Kos dere!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Det er ørret i tverrfjellvann. Hva tok dere fiskene deres på oppå vebostadvannet?

Og det går forresten langt flere steinsprang fra middagstind enn fra den andre sida. og grunnen er i ferd med å rase ut sånn ca litt over midten på vannet der et sted. i bratta der. Anbefaler høyre side!! Venstre sida er bare fin om du skal videre til langdalsvannet. Du kan kjøre opp ved vannverket og oppover et godt stykke så det blir litt kortere å gå. Men den lange bakken rett opp er temmelig drug ja!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Artig sammentreff da gitt. Si fra hvordan det gikk da. Verdt å nevne er at du bør gå langs høyre side av Vebostadvannet(Vebostad-siden), forbi gammen(som faktisk er åpen for alle) og bort til steinura der Kaltdalsbekken renner ned. Der er den beste fiskeplassen såvidt jeg vet. Hvis du er fjellgeit så kan du også gå opp til Kaltdalsvannet(se opp for steinsprang) men hold deg til venstre siden av vannet. Jeg var livredd sist jeg var der oppe og gikk på høyre siden . Har hørt at det er tatt ørret på 3,2 kg der oppe. Forøvrig er lågvannet også verdt et forsøk. Lite, rundt og grunnt, men det tas flere ørret over kiloen der hver sommer.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hei

Tverrfjellvatnet, ca 1 times gange opp fra refsnes er meget bra. Anbefaler en dagstur via Strielvvatnan, Tverrfjellvatnet, Bonstervatnet, Langdalsvatnet(husk myggolje!!!) og nedat om Vebostadvatnet(Best om man da er to og kan sette igjen en bil ved grustaket på Setran.) Området rundt kvæfjord forøvrig er spekka med fine vann. Vegen mellom Staumsbotn og Sørvik er et fint utgangspunkt til mange vann. F.eks Finnkonevatnet. Korsvannet osv. Kjøp et kart og fråts! Fiskekort kjøpes i kiosken ved mathuset på Borkenes. vær obs på mange forskjellige soner. Jeg ble anbefalt å fiske rundt vannene med spinnere i sølv og blått. Fungerte noenlunde det, men jeg fikk fikk flest fisk på Tverrfjellvatnet på mark og søkke. Se etter sandgrunnen på venstre(nordøstlige) sida av vatnet og ta deg noen timer der. Se deg godt for der du trår, jeg har nemlig lagt igjen hjertet mitt der :roll:

God tur!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.