Jump to content
IGNORED

McKinley Sovepose


Recommended Posts

Det endte med at jeg valgteMcKinleyen, og jeg har konstantert at det gikk greit. Det hadde ikke vært verdt det å bære en kilo til. Men det hører også med til historien at det var døden kaldt om natta - så neste sommer vil det kjøpes inn en ny lett og varm tresesongers. Har sykt lyst på Western Mountaineerings Ultralite, så får starte å spare nå..

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
Annonse

La meg legge til at alternativet er en drøm av en vintersovepose med fantastisk dunkvalitet. Men den veier 5-600 gram mer enn den andre, er egentlig altfor varm (den tåler -30 glatt) og tar ganske stor plass i sekken selv med kompresjonstrekk. Derfor litt lite lysten på å bære den rundt i nesten 10 dager når jeg skal sove bare et par av nettene ute. Spørsmålet er om jeg likevel blir nødt til det.

Link to comment
Share on other sites

Har en super vintersovepose, men nød drev meg en gang til å kjøpe en McKinley sovepose til sommersbruk. Den har vist seg helt ok i lavlandet på sommeren/tidlig høst, men nå vurderer jeg å ta den med på fjelltur i sommer (for å spare 500 gram vekt) hvor jeg skal sove i Helsport fjellduk (med reflekterende alu inni) eller telt. Den hevder å være ENgodkjent med comforttemp på +6 grader. Dessverre mista jeg min 3 sesongs pose i fjor og har ingen planer om å bruke penger på en ny nå i sommer. Lurer på om noen har erfaringer/råd - både om McKinley kan stoles på når det kommer til komfortgrense - og om man bør ta sjansen på en så "kald" pose i fjellet om sommeren. (Før har jeg brukt en tresesongers som aldri har bydd på problemer, men den er altså tapt - derfor ingen erfaringer fra fjellet med den nye sommerposen) Skal bruke både fjellduk utenpå og silkelakenpose inni, noe som jo får opp temperaturen noen grader. MCKinley er jo et billigmerke, derfor jeg er i tvil.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy