Gå til innhold
  • Bli medlem

Nils Martin

Aktiv medlem
  • Innlegg

    172
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    2

Hjelpsomme svar

  1. Nils Martin's innlegg in Monsen den store ble markert som svaret   
    Beste Lars Monsen og denne tråd som bærer ditt navn. Mine tanker ifht sau og hund: Vi lever i naturen og av naturen uavsett boplass. I By som på landsbygd. Jeg går tur i marka og møter løse sau og ofte løse hunder. I stort sett går det bra. Hva med rovdyr, sau eller hund?
    Farligst lever det lamm som etterhvert skal på min tallerken. Bortsett da fra alle andre lamm som er dømt til henrettelse av rovdyr, hunder, og fremfor alt av eieren til det stakkars lille lammet. Saueeiere må vel være dem som dreper mest sau? Eieren har dømt det lille lammet til døden på slakteriet og blir vel trist hvis en hund eller et rovdyr gjør jobben først? Da mister han eller hun penger og det er ikke mer tårer en så.
    Nå ble det litt raljering fra meg. Men dette er ikke rocket science. Så hva er det vi krangler om? Tall? Det er mye sau i skogen. Mye lammekjøtt i butikken. Bonden er ikke truet, men kanskje jobben han har. Bonden vil leve videre som noe annet, med et annet jobb. Så er det når samfunn ogg vi mennesker utvikles. Synes ikke det er "stakkars" sauebonde, men jeg vil gjerne respektere valget han har gjort og at han jobber hart. Jeg synes likavel ikke det rettferdiger jakt på fredede dyrearter. Enkelt og greit. Takk herr Monsen
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.