Gå til innhold
  • Bli medlem

braddenauto

Aktiv medlem
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av braddenauto

  1. Takk for gode svar og god informasjon👍🏻 Har sett litt på det helsport svartvassbu som det var linket til lengre opp her,strok nok at det kan vere greit med større fortelt. skal ta en kikk på bergans teltet var ikkje ille pris,og det er sikkert et bra starttelt for oss.
  2. Ja ser det nå at det var ganske langt telt ja,kanskje ikkje det enkleste å finne gode plasser bestandig.Har vel hatt mere fokus på de innvendige målene. Ja outlet er det kanskje ikke dumt å følge med på,får holde øynene åpne etter gode tilbud. Angående vekt,hva er OK vekt på et telt i tremanns segmentet,det bli ikke trasking milevis i gangen uansett.
  3. Da har jeg å samboeren planlagt å kjøpe telt,og trenger derfor bistand.(da samboeren sa det ordner du) Vi har planer om helgeturer i første omgang.Vi er rimelig blanke på hva vi skal kjøpe,min telt erfaring er storsett fra årlige treninger i HV,til jakt bruker jeg fjellduk/sovepose å tarp viss det bli overnatting å da er d godvær. Men har sett hatt gjengangeren er at er du to,med litt pikkpakk og evt hund kjøper du tremanstelt? Mulig det er jegeren i meg men vil ha et grønt telt. Har sett på de fleste helsport modellene sammenlignet mål på diverse telt.Har av den grunn hengt meg litt opp i fjellheimen 3,da den har bra plass i forteltet,grei høyde,da vi har ganske tykke underlag,og greier da kanskje å sitte i teltet uten å subbe i innerduken.eller er jeg på bærtur nå? Har å sett på fjellheimen oppi mot reinsfjell.Etter som det flere plasser er å lese om hvor fornøyd folk er med service å reparasjoner hos helsport virker det som et godt valg å velge det merket. Vi er ikkje bevandret i teltverdenen og er ute etter et førstegangs telt for telting i greit vær. Ser at dem som er drevne har flere telt i boden å kan velge etter tur å været,men vi må starte en plass. Ser å det er en pro versjon å en super light versjon. Som førstegangs kjøper er det noe en må tenke på her? Har søkt litt men ikkje funnet noe helt klare svar. Teltet blir brukt helger i utgangspunktet og i greit vær.
  4. tips til sko?? har ganske brei fot. blir mest sannsylig lærsko.
  5. takk til turbo henrik og dere andre. Har da bestillt ski,bindinger og 10mm oppbyggingsplater og kortfeller gikk for ingstad 190 cm og voile 3 pin,helbøyler,60mm kortfeller. sko ville eg ikkje bestille har litt "sær fot" så de må eg prøve. Gleder meg til de kommer
  6. hei! Er ny her på forumet men etter litt lesing ser det ut som eg kan på hjelp her. har etter en rekke år med ski i bakken,lyst til å kjøpe ski for litt mere turer. Det eg vil spørre om er hvilken ski(bindinger,sko,evt oppbyggingsplate) til mitt bruk,da eg ikkje kan bli heit enig med meg sjøl. Det skia vil bli brukt til er:jakt i skog og åpent myr terreng der det er og kuppert. Dei vil også bli brukt til hytteturer med liten sekk på ryggen. dei vil mest trulig bli brukt til topper i området å vil da ha ei ski som kan takle litt aktiv kjøring ned igjen. føre der disse kan variere innom d fleste kategorier. takker for gode tips å råd. (er ca 176 cm å 94 kg)
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.