Gå til innhold
  • Bli medlem

Vidalroger

Aktiv medlem
  • Innlegg

    38
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Vidalroger

  1. Jeg kjøpte desse tidligare i vinter, har rukket å bruka dei på nokre turar. Opplevast gode til mitt varierte bruk, i flatt og kupert lende, med og uten pulk/sekk. Svingvillige, men og fin på lange, rette strekk. Har BC- manuell binding og Alfa Quest Dynamic sko. Brukte tidligare Madshus Voss, har ikkje erfaring med andre Åsnes- modeller.
  2. Da går heilt fint, kjør på.
  3. Til da bruket du skissere ville eg ha valgt ein med for. Ein slik vil gjera da du er ute etter. Har ein slik sjøl, den vert mykje brukt til forskjellige oppgaver. Har og ein vindsekk, den har aldri blitt brukt.
  4. Gå for Ingstad. Eg har fram og savner lenger håndtak.
  5. Ja. Ei solid jakke med mangen og gode lommer. Romslig, god hette. Eg kan anbefala denne for vinter, vår og høstbruk. I mildare og mindre vindfullt vær velges Fjellreven Abisko.
  6. Eg opplever den som veldig enkel i bruk. Velg passande abonnement, last ner kartapp på telefonen og par via bluetooth. Du og din mann kan bytta på å bruka den, men enheten kan kun vera tilkobla ein telefon av gangen. Det er dog ikkje naudsynt å ha den tilkobla telefon.
  7. Kjenner ikkje til kvaliteten på Cumulus, men har Roberts Voyager 900. Har hatt den noken år, og kvaliteten har eg ingenting å utsetta på. T- lim på -24C.
  8. Flott. Kjente det ikkje igjen på bildet. Bur jo ikkje langt derifrå, men har ikkje stått på ski der i voksen alder.
  9. Få folk? Kanskje lika greit. Er detta Gullbotn, @tshansen?
  10. Har aldri hatt problem med pumpen på min MSR whisperlite international. Eg er fornøgd med brennaren, lett å demontera for reingjering. Justeringsventil på flaska gjer den litt upresis, som andre har nevnt.
  11. Takk for tips om desse pluggane. Tar definitivt mindre plass enn brøytestikker.
  12. I skogen og fjellet bak huset. To timers rundtur. Utsikt mot Gullfjellet.
  13. Flotte bilder. Fekk lyst dra på tur. 👍
  14. Var på Austlendingen (812) i Nordhordland i dag. Flott tur, men kraftig vind. Vanskelig å holda balansen enkelte plassar.
  15. Tur til Morkenfjellet i Radøy. Glade barn, god kaffi, god stemning.
  16. Hei. Dere trenger ikke kjøpe nytt utstyr i utgangspunktet. Prøv dere frem før det blir for kaldt i luften. Det kan kansje være aktuelt å sove med mer klær på i soveposene. Rimelige skumunderlag kan evt. kjøpes for betydelig økt isolasjon mot bakken, dette er vel så viktig som tykke poser (deres underlag gir ganske ok isolasjon). Rimelige løsninger holder ofte lenge.
  17. Min erfaring er at god støtta på meisen er veldig viktig. Hadde ein Bergans meis før, småen sovna stort sett kver gong vi gjekk på tur. Dette var ein eldre modell med generellt dårlig støtte. Måtte ofte ta han ut av meisen og bera han i armane. Har ein meis frå sparkjøp no, bedre støtta rundt barnet, dog uten hodestøtta. Går uansett bedre visst han sovne, då kan han kvila hodet på kanten mot bereselane. Problematikken er riktignok mindre no då han har mindre søvnbehov (tre år gammal), men skal du bera jento di på elleve mnd. ein time i meis kjem ho garantert til å sovna, og du vil ikkje at hodet hennas skal henga og slenga sånn som med han du observerte. Tanken om beresele og sekk på ryggen er ikkje dum. Pauser underveis blir sikkert nødvendig, men da veit du nok.
  18. H14 vil tåla striregn mens Apex er vanntett, dvs. den tåle nedsenking i vatn.
  19. Norheim Ty 3 extreme. Godt og funksjonellt, lett å slå opp. Brukt på eit par vintertura, dog ikkje i sterk vind. Andre som kjenner til dette teltet?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.