Gå til innhold
  • Bli medlem

Vidalroger

Aktiv medlem
  • Innlegg

    38
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

66 Good

Om Vidalroger

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Jeg kjøpte desse tidligare i vinter, har rukket å bruka dei på nokre turar. Opplevast gode til mitt varierte bruk, i flatt og kupert lende, med og uten pulk/sekk. Svingvillige, men og fin på lange, rette strekk. Har BC- manuell binding og Alfa Quest Dynamic sko. Brukte tidligare Madshus Voss, har ikkje erfaring med andre Åsnes- modeller.
  2. Da går heilt fint, kjør på.
  3. Til da bruket du skissere ville eg ha valgt ein med for. Ein slik vil gjera da du er ute etter. Har ein slik sjøl, den vert mykje brukt til forskjellige oppgaver. Har og ein vindsekk, den har aldri blitt brukt.
  4. Gå for Ingstad. Eg har fram og savner lenger håndtak.
  5. Ja. Ei solid jakke med mangen og gode lommer. Romslig, god hette. Eg kan anbefala denne for vinter, vår og høstbruk. I mildare og mindre vindfullt vær velges Fjellreven Abisko.
  6. Eg opplever den som veldig enkel i bruk. Velg passande abonnement, last ner kartapp på telefonen og par via bluetooth. Du og din mann kan bytta på å bruka den, men enheten kan kun vera tilkobla ein telefon av gangen. Det er dog ikkje naudsynt å ha den tilkobla telefon.
  7. Kjenner ikkje til kvaliteten på Cumulus, men har Roberts Voyager 900. Har hatt den noken år, og kvaliteten har eg ingenting å utsetta på. T- lim på -24C.
  8. Flott. Kjente det ikkje igjen på bildet. Bur jo ikkje langt derifrå, men har ikkje stått på ski der i voksen alder.
  9. Få folk? Kanskje lika greit. Er detta Gullbotn, @tshansen?
  10. Har aldri hatt problem med pumpen på min MSR whisperlite international. Eg er fornøgd med brennaren, lett å demontera for reingjering. Justeringsventil på flaska gjer den litt upresis, som andre har nevnt.
  11. Takk for tips om desse pluggane. Tar definitivt mindre plass enn brøytestikker.
  12. I skogen og fjellet bak huset. To timers rundtur. Utsikt mot Gullfjellet.
  13. Flotte bilder. Fekk lyst dra på tur. 👍
  14. Var på Austlendingen (812) i Nordhordland i dag. Flott tur, men kraftig vind. Vanskelig å holda balansen enkelte plassar.
  15. Tur til Morkenfjellet i Radøy. Glade barn, god kaffi, god stemning.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.