Gå til innhold
  • Bli medlem

OutInTheWild

Aktiv medlem
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av OutInTheWild

  1. Må bare støtte nazismen litt her. Om du kun klarer å skrive på en slags dialekt, så er dette snakk om å skrive på et uoffisielt skriftspråk, og vil derfor tolkes som et slags dyslektisk utsagn. Skriver du blogg så er det ihvertfall på tide å lære seg våre to målformer "bokmål" eller "Nynorsk".

    Edit- enten så skriver du riktig, eller så skriver du galt. Ikke noe eget personlig skriftspråk altså.

    For det første så har ikke dette nettstede eller linken noe med rettskriving og gjæra! og man har ikke dysleksi bare fordi man skriv "skjæm", e hundrevis av folk i landet som skriv "skjæm" og e mætt småbygder som bruke det! for det andre så e det INGEN som skriv på bokmål eller på nynorsk, ingen snakke bokmål eller nynorsk. Alle prate ulikt og har sine dialekter.

  2. Kul brenner! :)

    Men "må du slukke, så bruk vann" er jeg ikke enig i. Brennende rødsprit som skvetter rundt er ukult.

    Må du slukke, kvel flammen mener jeg. Enten med en kjele eller noe annet. Når du er HELT sikker på at det er slukket, kan du helle resten over igjen på flasken :shock:

    Ja, jeg kveler flammen. Syns vann e helt unødvendig!

  3. Hei.

    Så på rutemerkingen på kartet du hadde lagt ut, antar Dørålseter er startpunkt og Rondvassbu er sluttpunkt? I så fall hva er planen etter Rondvassbu? Gå samme vei tilbake (ser det er tre kryss, er det planlagte leirplasser)? Er telt planen hele veien?

    Hvis du skriver noe mer om planen din så kan jeg helt sikkert gi deg en del tips. Har vært mye i Rondane, profilbildet mitt viser deler av Rondanemassivet.

    Jeg har tenkt te å begynner ved Rondvassbu og avslutte i Dørårseter. Telt e planen, ikke no hytte og om man ska gå samme veien tebake at vet man ikke helt enda!

  4. Skjønner du er spent! Tipper du er ute i skauen allerede 1. juledag og gjør deg både nytte og erfaringer av gaven. Og, du kommer vel til å veie alle gaver med både hånd og øye for å gjette på om den inneholder dette ønsket...

    Får håpe du faktisk får den, ellers aner jeg en viss skuffelse :cry:

    God jul out in the wild, "OutInTheWild"!

    :)

    Jeg skjæm nok te å springe ut allerede på julaften vettu bare for å prøve kniven!

  5. Lykke til! To år går fort, så det er lurt å starte planleggingen nå. Norge på tvers er diskutert i noen tidligere tråder (men det har du kanskje lest allerede).

    Ps: linken din fungerer ikke

    Ja, linken fungere ikke lenger fordi jeg slettet den, ska få ut en ny en litt seinere! Så e man fortsatt interessert e det jo bare å følge med

  6. Kunne vi heller svare her, slik at det hjelper folk på FF også?

    Kan du også spesifisere litt om når, hvor, hordan turen skal gjøres? Jeg vet det sikkert står på bloggen din, men liker meg egentlig best på FF om jeg skal hjelpe noen. :D

    Ja, såklart. Jeg ska på 1 ukes tur te Rondane og dt jg treng e et lettere telt, sovepose, ny sekk (45l eller mer), fjellsko, klær og et liggeunderlag. Jeg skjæm ikke på meir sånn i farta! Og dette blir da i sommer.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.