Gå til innhold
 • Bli medlem

OutInTheWild

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  21
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. For det første så har ikke dette nettstede eller linken noe med rettskriving og gjæra! og man har ikke dysleksi bare fordi man skriv "skjæm", e hundrevis av folk i landet som skriv "skjæm" og e mætt småbygder som bruke det! for det andre så e det INGEN som skriv på bokmål eller på nynorsk, ingen snakke bokmål eller nynorsk. Alle prate ulikt og har sine dialekter.
 2. Men så har alle sin måte å skrive på! Er ikke det hyggelig?
 3. Ja, jeg kveler flammen. Syns vann e helt unødvendig!
 4. E jo bare å ta seg en tur ått Sverige det å kjøpa seg en brett med brus, så har du noen brusbokser! og et slikt fat koste nesten itt no! Så bedre å mekke sjøl, jobbe med henda og har det morro.
 5. Lagde min egen rødspritbrenner her om dagen, og den funker! [Hidden Content] - Fremgansgmåte her, konsentrer deg og du får det te helt fint!
 6. Jeg har tenkt te å begynner ved Rondvassbu og avslutte i Dørårseter. Telt e planen, ikke no hytte og om man ska gå samme veien tebake at vet man ikke helt enda!
 7. Driver fortsatt med planlegging av Rondanetur som ska bli gjennomført i 2012. ' Har du noen tips, kom gjerne med dem! [Hidden Content]
 8. [Hidden Content] Noen få bilder fra Galdhøpiggen når jeg avr der for noen år tebake!
 9. [Hidden Content] Fått en ny header laget av ei venninne av meg! Hu e ganske flink
 10. Jeg skjæm nok te å springe ut allerede på julaften vettu bare for å prøve kniven!
 11. Jeg får kanskje Gerber Bear Grylls Ultimate Knife te Jul! Gleder meg som en unge [Hidden Content] <-- Video av Bear grylls som snakker om kniven!
 12. Ja, linken fungere ikke lenger fordi jeg slettet den, ska få ut en ny en litt seinere! Så e man fortsatt interessert e det jo bare å følge med
 13. [Hidden Content] Les innlegget! For øyeblikket e jeg 15 år, i 2013 e jeg 17 og har tenkt te å gå Norge på tvers! Planen e å begynne ved svenskegrensa ved Femundsmarka, resten av ruten e litt uklar enda! E åpen for alle forslag om alt som e!
 14. Ska på Rondanetur sommern 2012 med to venner! [Hidden Content] <-- Bildet
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.