Gå til innhold
  • Bli medlem

rayun

+Støttemedlem
  • Innlegg

    1 410
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    23

rayun vant dagen sist 8. desember 2023

rayun hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

1 936 Excellent

Om rayun

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Sted
    Aurskog-Høland

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

En enkel statusoppdatering

Se alle statusoppdateringer av rayun

  1. Hallo, hallo.  Ingen Raymond å se på Hardangervidda?  Jeg drar neste gang 1 august.  Tar båten inn til Mårbu.  Går der fra mot Lågaros, og bøyer av mot Viuvatnet og Sletteidvatni 1307.  Returnerer og trekker opp på Vikbekkfjellet - Viketjønn og Holken, før jeg ender igjen på Synken.  Hva med deg?

    Tom

    1. Vis tidligere kommentarer  1 andre
    2. Tom42

      Tom42

      Hold meg orientert.  Jeg har jo planlagt å gå via Mårbu i år, men det er fort gjort å snu på flisa og ta en tur om Holken og Viktjønna først.  Det hadde vært utrolig hyggelig å treffe deg igjen.  Jeg tenkte på deg da jeg gikk langs Holkens bredder og kom til punktet hvor jeg hørte:  Er du Tom".  Ikke glem å vise sønnene dine dyregravene da.

    3. rayun

      rayun

      Ja, jeg holder deg orientert. Men som sagt visst været ikke steller til besvær så drar vi oppover lørdag 30/7. Dessverre blir det ikke lange turen da vi må være hjemme igjen tirsdag 2/8 siden yngstegutten reiser til syden på onsdag. Han må pakke vekk telt og fiskestang og bytte det med shorts og solkrem.

      He-he, dyregravene skal de få se. 

      Men vi holder kontakten og ser hvordan det blir. 

    4. Tom42

      Tom42

      Det høres bra ut.  Dersom været er eneste hindringen drar dere den 30.  Da kommer jeg etter, men ikke før neste dag- tror jeg. Jeg vet ikke hvor godt du er kjent på vei opp til Holken, men det går stier på begge sider av bekken.

      Jeg foretrekker den på venstre side.  Den går ganske langt oppe "lia" og kommer og går til å begynne med.  Er ganske tydelig frem til utoset

      På høyre siden går den mye nærmere bekken.  Nede på "flata" dreier deg ganske mye mot Mår.  Jeg gikk den nedover, men var litt redd for å komme for langt øst, så jeg brakk av, krysset bekken og fant den andre stien.

      Uansett, ikke gå oppover, eller nedover for den saks skyld, nær bekken, der er det altfor mye ur og vegetasjon.  Men alt dette vet du sikkert.  Bare nevner det for sikkerhets skyld.  Må passe på deg vet du.

      Da skal det bli hyggelig å treffe deg igjen.  Hils dine sønner fra meg, og si de må ta seg godt av deg. 

       

    5. Vis de neste kommentarene  3 andre
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.