Gå til innhold
  • Bli medlem

påvilleveier

Aktiv medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om påvilleveier

  1. Det spørs hvor mye nytte det er i et søkbart arkiv når de beste tilbudene gjerne er tidsbegrenset. Her er et tilbud jeg syns var veldig bra. Exped downmat 7 lw til 971,- på outnet: http://www.outnet.no/no-exped/downmat-7-lw-7-lw.php?utm_source=kelkoono&utm_medium=cpc&utm_campaign=kelkooclick&utm_term=Exped%20Downmat%207%20LW%207%20LW
  2. Jeg har tenkt meg å gå alene fra Finse til Ustaoset evt. Haugastøl med alt av utsyr pakket i sekk. Planen er å gå vinterruten fra Finsehytta via Krækkja. Ruten virker veldig grei mtp snøskred men det som beskymrer meg er at store deler av ruten går over islagtevann og den siste tidens mildvær. Er det noen som har noen erfaring med istykkelser på vannene rundt Finse? Jeg vet at isen er sikker om den har en tykkelse på mer enn 10 cm, men det er lite praktisk å gå rundt med isbor å sjekke overalt. Er det noen forholdsregeler jeg bør ta når jeg krysser vann vinterstid. Jeg husker at vi i militæret fikk beskjed om å åpne hoftebeltet og løsne på bindingen bak helen når vi krysset vann, men det blir jo veldig tungt for skuldrene når det er snakk om lengre distanser. Nevner at jeg har erfaring med turer i lengde, men da ikke over islangte vann.
  3. Karabinkrok tror jeg ikke ville vært en god løsning da metal leder varme veldig godt, og kommer til å gi deg frostskader om det kommer i kontakt med huden din. Jeg vet at norrøna sine vindvotter har et bånd man strammer rundt håndleddet slik at votten henger å dingler når du tar den av.
  4. Fast Find sender på 406 MHz og 121,5 MHz. 121,5 MHz er et peilingssignal som kan peiles av redningsmannskaper. Det er samme frekvens som f. eks blir brukt av personell som flyes offshore. Viss trådstarteren skal ha en nødpeilesender så er Fast find det eneste reelle alternativet. Spot er ikke en nødpeilesender, men en gps-tracker som også har en SOS-funksjon. En nødpeilesender må registreres hos post- og teletilsynet og koster om jeg ikke tar feil 600 kroner i året.
  5. Komplettfritid regner rabatt ut fra anbefalt utsalgspris fra produsent. For eksempel har komplettfritid "svimlende" 40% rabatt på god teltet mitt Helsport Fjellheimen X-Trem 4 til 4699,-. Mens xxl selger det for 4599,- og det uten at de "skryter på seg" noen rabatt i det hele tatt. Så ikke se på evt. rabatt men sjekk heller på sider som kellkoo.no eller lignende. Sorry for OT.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.