Gå til innhold
 • Bli medlem

grolillebo

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  14
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om grolillebo

 • Bursdag 20. april 1976

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Sted
  Trondheim

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. grolillebo

  grolillebo

 2. Kan man bruke lærfett på slike sko? Eller vil det gjøre at skoene ikke puster?
 3. Elvepasseringer er bare krydder ja. Med turvant 10-åring mener jeg 10-åring som kan gå 3-4 timer for å komme til målet, og som ikke er redd for å gå selv om det er oppoverbakke hele veien. Da høres det jo ut som om Blåhø er fullstendig overkommelig. Takk for tilbakemelding
 4. Jeg planlegger tur til Blåhø i Trollheimen med utgangspunkt i Gjevilvasshytta. Jeg har aldri vært der, og lurer derfor på om det er en tur som passer for en turvant 10-åring og hund?
 5. Sportsbua i Fjordgata i Trondheim fikset et relativt dypt sår i mine randonneski i fjor. De ble helt fine, og jeg betalte ikke mye. Under 500, tror jeg.
 6. Tusen takk for mange svar. Jeg skjønner at det dreier seg litt om preferanser og hvilke sko man foretrekker å bruke. Det kan høres ut som om Riva 3 og lærsko er godt egnet om man går mye på toppturer. Jeg får gå litt i tenkeboksen.
 7. Ut fra de svarene jeg har fått her ser det ut som om det beste er å bytte bindinger. De koster ikke skjorta heller, ser jeg, så det blir nok løsningen. Så får jeg heller investere i gode lærsko. Tusen takk for hjelpen:)
 8. Hm, det kan jo høres ut som om det lureste er å kjøpe nye bindinger, ja. Jeg har tenkt å gå noen timer om gangen, så det er viktig at skoene er komfortable og sitter godt på foten. Jeg er spent på om det er flere som har erfaringer, ja.
 9. Betyr det at disse bindingene stort sett egner seg til toppturer? Jeg hadde nemlig ikke tenkt å bruke dem så mye til det, siden jeg har randonneutstyr til denslags. Vil du heller anbefale at jeg kjøper nye bindinger som er bedre egnet til turer på flatmark?
 10. Jeg har et par fjellski påmontert Riva 3-bindinger, og trenger sko til disse. Noen som har tips? Jeg har fått skiene og lurer også på om bindingene kan justeres slik at de passer de fleste skostørrelser. Jeg regner med at lengden på skiene passer meg sånn omtrent. Jeg er 173 cm høy, skiene 175-180 cm tror jeg (husker ikke i farten).
 11. Jeg er ny i Trondheim og ikke veldig kjent i områdene rundt byen. Er det noen som kan tipse meg om hvor det går an å gå toppturer (både på ski og på beina, men for tiden så klart på ski)? Jeg tenker 30-60 minutters kjøring fra byen, og slik at det går an å komme seg hjem i 16-tiden. Eventuelt før.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.