Gå til innhold
  • Bli medlem

tjohoo

Aktiv medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av tjohoo

  1. Her er den ekstra vekta av et par bøker så til de grader verdt det. Jeg har prøvd et par ganger uten, men angret hver gang. Også her blir det senere enn til vanlig, men lesing hjelper
  2. Vi har gode erfaringer med Reima sine ReimaTec-produkter. God passform på jakke, holder vann unna ganske lenge og selebukser med forhøyet liv er perfekt for de litt mindre barna. Minsten er 4 år og vi er ute og klatrer i fjell og leker i skog sommer som vinter. Anbefales!
  3. Takk for fin test, det var god lesing. Jeg har vært på utkikk etter ny storsekk en stund, og har generelt vært veldig fornøyd med Ospreys (mindre) sekker. Min største utfordring er å få strammet hoftebeltet nok. Hvor smalt kan man stramme det på denne modellen (sånn cirka) ?
  4. Jeg kom over noe spennende i butikken; selvvarmende tomatsuppe! Måtte jo bare kjøpe inn og prøve. Snodig liten kopp som ikke rommer allverdens og heller ikke taes med på turer der vekt og volum spiller en rolle, men helt greit til en liten dagstur Noen vært borti lignende? Ser at det finnes flere varianter etter et lite googlesøk. Ganske hitech da, tror dette var en del av sci-fien på 80-tallet.
  5. Fantastiske bilder! Og det hørtes ut som en måned vel brukt
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.