Gå til innhold
  • Bli medlem

Peak123

Passivt medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Tusen takk for alle svar! Det ser ut som om eg kjem til å gå for Lynx GWS, sjølv om den er noko dyrare enn planlagd...
  2. Så viss eg skal gå for WM-posen bør eg ta GWS modellen? At glidelåsen berre er 3/4 trur eg kan vere bra med tanke på at denne berre skal brukast i veldig kalde forhold, då eg har annan sovepose til varmare bruk. Er det gode knytemuligheitar rundt hetta slik at ein får den skikkeleg stram? Har du nokon erfaringar med kor langt ned på temperaturskalaen ein kan bruke posen?
  3. Eg ser at Rab-soveposen berre kjem i ein one-size modell, som skal passe opp til 195cm. (eg er 191) Er det slik med dei posane du har også? Korleis er posane i fotdelen? Tenker på at det burde vere plass til skolinere.
  4. Hei! Eg skal kjøpe ny sovepose, og har no sett meg ut to modellar: Western Mountaineering Lynx MF: http://www.westernmountaineering.com/index.cfm?section=Products&page=Sleeping%20Bags&cat=Microfiber%20Series&ContentId=42 Rab expedtition 800: http://rab.uk.com/products/sleeping-bags/expedition_2/expedition-800.html Er det nokon som har erfaringar med desse posane, eller råd om kven eg bør velje?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.