Gå til innhold
  • Bli medlem

mjuuza

Aktiv medlem
  • Innlegg

    34
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av mjuuza

  1. Nå fikk jeg lyst til å pakke sekken å dra på tur! kjempefin film
  2. Så utrolig kult! Masse lykke til, det blir nok knall
  3. Hei og hopp. Er det noen som kan anbefale en fin og ikke altfor krevende/lang skitur i trøndelag? Tenkte å overnatte en natt i dnt-hytte, og har med hund så det må være lov med hunder på hytta.. Tips mottaes med stor takk!
  4. Er det noen positive turglade jenter her inne som har lyst til å blime meg og mine 2 hunder å gå trekanten neste helg? Er evt åpen for andre fjellturer også.. Jeg er ei omgjengelig og snill jente på 28 år, elsker å gå i fjellet, forøvrig litt lei av å gå alene...... Rop ut om du vil være med, evt om du har andre turforslag!
  5. takk for linken Genialt. Tror kanskje jeg skal drøye den turen en uke eller to...
  6. Er det forsvarlig å gå til beins fra gjevilvasshytta til trollheimshytta nå i helga? Eller er det fortsatt for mye snø til det?
  7. Noen som vet hvordan føret er i trollheimen nå? Fortsatt bra skiføre, eller?
  8. Takk for turtipset Holm Kjempe flott hytte, og en helt fantastisk tur!
  9. takk for svar da blir det sylan istede
  10. Må hundene ligge ute i skjulet, eller kan de være i bur inne i hytta? Isåfall, er det varme i skjulet om de må ligge der? Ellers, takk takk for all info
  11. men vet du om det er skispor i hele tatt innover da?
  12. Takk! Satt faktisk å tittet på den turen selv Vet du om det er mye folk som ferdes oppi der, ikke gøy å gå i "kø" på skitur
  13. Hei! Er der noen som vet om det er spor inn mot jøldalshytta nå? Vet de fikser løype mot påske, men.....
  14. Hei! Tenkte meg på en overnattingstur med bikkjene på en av DNT hyttene i trøndelag mot helgen. Er det noen som har noe forslag til rute? Ønsker og overnatte en dag, og ikke en altfor lang tur da den ene bikkja sliter litt med hoftene på lange turer. Gjerne sylan område, eller annen løype som er oppkjørt. På forhånd takk!
  15. Hurraheioghopp! Er det noen som har vært i trollheimen den siste tiden? Lurer på om "trekanten" er kvistet, eller om det er oppkjørte skispor der nå? Vet løypa er kvistet rundt påsketider...
  16. Hjertelig takk for mange supre tips! Jeg har en primus, men føler meg ikke helt trygg på å bruke den alene, så jeg hadde planlagt bål, varme klær og 2 hunder å dele sovepose med Så får jeg heller bare fryse litt istede for å risikere at både jeg, teltet og hundene tar fyr!
  17. Jeg har lenge hatt lyst til å ta med meg teltet ute på vinteren, men fortsatt ikke kommet så langt. I helga tenkte jeg å la teltturen bli en realitet, og lurte derfor på om dere har noen tips? Går det greit å telte i 3-8 minus med et helsport fjellheimen 3manns? Eller kommer jeg til å fryse ihjel da? Hvor bør jeg sette opp teltet på vinteren? (tenkte å dra oppe i skogen/fjellet) Trenger jeg snøplugger? Alle tips mottaes med stor takk!
  18. Lurte på om det er noen som har erfaring med turer i trollheimen på denne tiden av året etter hyttene er stengt? Tenkte å ta med meg bikkjene å dra aleine i det flotte høstværet. Kan man regne med å treffe på andre på denne tiden av året, eller blir vi klin aleine? Evt hvor er det kjekkest å gå opp til snota ifra?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.