Gå til innhold
  • Bli medlem

jopapir

Aktiv medlem
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

6 Neutral

Om jopapir

Profile Information

  • Gender
    Male

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Hei! Var der inne på langtur sommeren 2014. Da startet vi med en båttur over midten av Tornetrask (mange som tilbyr båttransport i området) og gikk gjennom det som kalles Svenskdalen. Vi fulgte Vaggejokha og kom ned ved på vestsiden av Geavdna. Kjempefin tur, men mest for de som liker skikkelig villmark. Her er ingen nevneverdig sti, men masse urørt og flott natur. Fant fersk bjørneavføring her også! Deretter fulgte vi sørsiden av Geavdna helt til overgangen til Eartabeala, hvor det det er såpass grunt at man kan vasse over til nordsiden (hvor hytta til Bardu JFF) er. Her er mange muligheter videre, men vi gikk over fjellet og ned til Oustu. Da har man fine ruter videre til lengre nord i Dividalen, eller tilbake til Altevatnets vestside. Si i fra om det er noe lurer på fra den ruten! 😊
  2. Fordelen slik jeg ser det med InReach over nødpeilesender er muligheten til toveis kommunikasjon. Kjekt å kunne si ifra om forsinkelser eller mindre alvorlige problemer. I tillegg slipper man utgifter med å bytte batteri. Slik jeg forstår det er dekningen med irdiumnettet like god som ved bruk plb?
  3. Hei! Jeg var også fast bestemt på fastfind, helt til jeg oppdaget InReach. Jeg endte opp med SE-modellen og er kun fornøyd, har aldri opplevd at den ikke klarer å sende melding. Slik jeg har forstått det er den mer stabil på grunn av at den bruker et annet satellittnettverk enn spot - det samme som satellitttelefoner bruker. Tester i Norge viser at det tar ca 10 minutt fra SOS til hovedredningssentralen er meldt, visstnok!
  4. Kjøpsmanien kan ikke kureres. Åsnes Combat med Voile 3-pin cable i hus - nå kan snøen bare komme!
  5. Finner heller ingen tråder! Flott at du tar det opp, dette var helt ukjent for meg. Og bør være av stor interesse for de fleste teltfyrere.
  6. Har aldri prøvd Helsport Vidda Light 3, men kan ikke annet enn å anbefale Hilleberg Keron 3. Det er kanskje på grensen når det gjelder vekt (4kg). Sammenlignet med Kaitum 3GT er det råere til vinterbruk, og mer behagelig når det gjelder høyde og rettere vegger. Kjempegod ventilasjonsmulighet! Jeg vil tro at den sammenlagte forteltplassen er like stor i Keron 3 som i Kaitum 3GT. En ting som skal nevnes om Hillebergteltene er at de faktisk er 3 mannstelt, jeg syns Helsporteltene er mye mindre. Ellers syns jeg Hilleberg er stålsolidt, og kvalitetensfølelsen er helt eksterm! Jeg kjøpte mitt fra moontrail.com og fikk det sendt gjennom jetcarrier til Norge, kjempeløsning og mye billigere enn her hjemme.
  7. Hei! Ta å sjekk ut Navida. Den bruker kartene fra norgeskart, og fungerer bra. Appen koster 21 kroner, tror jeg.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.