Gå til innhold

Bjodah

Medlem
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Det lar seg ikke gjøre å feste det i bakken noe sted, men trikset med hageslange var lurt. Så enkelt kan det løses. Takk!
 2. Jeg skal øve på klemknuteklatring og jeg må kaste tauet over bjelken jeg vil ha det over. Dermed ender jeg opp med å ha begge tampene i bunnen. Hvordan kan jeg få det låst i toppen? Jeg har tenkt å slå en åttetallsknute rundt tauet og "choke" tauet på toppen. Men det gjør at jeg får en del friksjon når jeg skal trekke tauet gjennom. Går det greit? Det er jo ingen vekt i tauet når jeg trekker det oppover og det er statisk på toppen. Eller er det noe jeg kan bruke for å gjøre dette på en bedre måte? Tips mottas!
 3. Har noen peiling på hvordan en kan redde en kano som er malt med husmaling? Den har vært ubrukt i flere år, og nå vil jeg gjerne fikse den opp for årets kanosesong.
 4. Så langt er det http://www.thenorthface.com/catalog/sc-gear/equipment-tents/mountain-35.html?from=subCat&variationId=56P jeg har vurdert sterkest. Vekten er oppgitt på sportsnett til 4,5ish. Det er vel fort den vekten jeg må opp i for et 4-sesongstelt? Men er spesielt plassen i mountain 35 som jeg tenker over, da spesielt i innerteltet. Noen som har erfaring med dette? Noen som har erfaring med konstruksjonen med slike telt? Da tenker jeg spesielt på forholdet mellom inner-og ytterteltet. Hvordan vil det være å sette opp i type uvær`?
 5. Takk for gode forslag til telt og nettsider! Har sjekket opp litt selv. Har dere noen tanker om disse teltene her: http://www.blackdiamondequipment.com/en-us/shop/mountain/shelters/squall-tent http://www.thenorthface.com/catalog/sc-gear/equipment-tents/mountain-35.html?from=subCat&variationId=56P http://www.mountainhardwear.com/EV%E2%84%A2-3/OU9443,default,pd.html http://www.rei.com/product/739349/rei-mountain-3-tent http://cascadedesigns.com/en/msr/tents/explore-series/asgard/product Er svært åpen for andre forslag også! Men mine forslag gir gjerne en pekepinn på hva jeg kunne tenkt meg. Kunne tenkt meg et kuppeltelt, men dette er ikke et must. Teltet vil bli brukt alle sesonger. Både korte helgeturer og lengre turer. Vil også bli brukt i sammenheng med kajakkturer. Hvordan er enkleste måte å få det tilsendt på? Via bekjente i statene eller direkte? Direkte begrenser jo hvilken telt jeg kan få tak i.
 6. Hei alle sammen! Jeg tenker å bestille et 4-sesongstelt fra statene. Grunnen til at jeg vil bestille fra statene er rett og slett pris. teltet skal være for 3 eller 4 personer. Har dere noen gode forslag?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.