Gå til innhold
  • Bli medlem

hallvardb

Passivt medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av hallvardb

  1. Gassbrenner er anskaffet, og testet i helgen. Den fungerte utmerket, og støynivået oppfattet jeg som merkbart lavere i forhold til Multifuel. Det blir nok uansett innkjøp av en slik også til vinteren, hvis turlysten fremdeles er til stede. Takk for innspill!
  2. Da er gassbrenner bestilt, så får vi se om det blir bruk for en multifuel også etterhvert. Mange takk for gode innspill!
  3. Betyr dette at Multifuel X2 ikke har denne forvarmingsbøylen, og vil fungere dårligere når det er kaldt? At den er stillebrennende i forhold til X2 er positivt, for Multifuel bråker sannelig godt.
  4. Hei, jeg ønsker å oppgradere mitt Trangia stormkjøkken med en ny brenner. Alternativene er: - Trangia GB74 gassbrenner til 319,- på xxl.no - Trangia Multifuel X2 til 1099,- på xxl.no Spørsmålet er om det er noen grunn til å ha begge, slik at jeg først kan kjøpe gassbrenneren og så Multifuelen til vinteren? Eller kan jeg like godt kjøpe Multifuelen med en gang, siden den fullstendig erstatter gassbrenneren.? Jeg ser for meg at gassbrenneren muligens kan ha følgende fordeler, som medfører at jeg bør ha begge: - Vekt. På trangia.se er vekten på gassbrenneren oppgitt til 180 gram, mens Multifuel X2 er oppgitt til 525 gram. Men vekten på X2 inkluderer kanskje flasken, slik at vekten ved bruk av gass er likere? - Enkelhet. Multifuelen har flere deler og koblinger, såvidt jeg kan se. Vil gassbrenneren være enklere i bruk og lettere å vedlikeholde, slik at jeg vil ønske å bruke den på sommeren, og så Multifuelen kun når det er kaldt? - Lyd. Den ene kan være stillere enn den andre ved bruk på gass. Er det noen forskjell her? Hvis forskjellene her er små, så lar jeg gassbrenneren være og går rett på Multifuel X2. Et annet spørsmål, litt på siden: Går det an å få kjøpt løse ben til Multifuel X2, slik at den kan brukes for seg selv uten stormkjøkkenet hvis jeg i fremtiden skulle ønske det?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.