Gå til innhold
  • Bli medlem

Veztlending

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Veztlending

  1. Drikker lett vann fra "friske" fjellbekker, men har med et Sawyer minifilter om jeg drikke stillestående vann fra myr og fjelltopp pytter.
  2. Når jeg ligger i telt på en fjelltopp og tar stillestående vann fra pytter / dammer bruker jeg Sawyer Vannfilter. Tar jeg vann fra rennende fjellbekker renser jeg ikke vannet.
  3. Canadiske MEC har "billige" vinterposer av eget merke....
  4. For meg er ingenting som en GTX Proshell jakke , En moderat "dyr" jakke fra en annerkjent produsent, burde være grei nok for de fleste. ( ofte finner man en eller annen på tilbud, ellers er det mye å hente i Amerikanske WEB sjapper mhp Pris). At andre mener feks dermizax fra Bergans er best er greit for meg, andre mener eVent er best. det blir litt smak og behag. Har også prøvd GTX Paclite men jeg likte ikke stoffet, litt "seigt" på innsiden var følelsen. Liker når stoffet er litt stivt slik at det ikke klistrer seg så veldig inntil kroppen i vind og regn/snø.
  5. Det er mange kjekke Amerikanske telt fra 260gr til 1kilo og 2.dersom du for formsydde tæp kan du få dem enda lettere i Cubenfiber stoff......... Sjekk : Tarptent Zpack SixMoonDesign Lightheart Og Mountain Laurel Design
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.