Gå til innhold
  • Bli medlem

heraldo

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av heraldo

  1. Ikea selger nå også en reisepute i minneskum, DVÄRGTULPAN, den kan komprimeres en del, men er større og veier betydelig mer enn Jysk sin. https://www.ikea.com/no/no/p/dvaergtulpan-reisepute-mork-gra-melert-ergonomisk-40476185/ Felles for begge er at de er temmelig høye, med 12cm (Jysk) og 13cm (Ikea). Et annet moment er at minneskum mykner av varme. Ved bruk i kjølige forhold kan en slik pute kanskje forbli relativt hard, noen som har erfaring med dette?
  2. Jeg endte med denne etter tips fra Jegerjente: http://www.outnorth.no/no-trangia/spritkok-fyr.php?l=81649&s=81649 Gassbrenneren passer perfekt i denne og slangen kan kveiles under som tidligere sagt. Eneste jeg har å utsette på den så langt er litt vel glatte føtter som panna / kjelen skal stå på.
  3. Takker! Fant nå en forumtråd om denne triangelen, og leste omtalen* som var nevnt i tråden. Det ser ut til at man kan bruke opp til rundt 1.5 liter kjeler på den, så det holder kanskje til mitt bruk. Selges denne i Norge tro? Finner ingen nettbutikker som har den, kun amazon.uk og div utenlandske butikker. * http://www.songofthepaddle.co.uk/forum/showthread.php?26940-Trangia-Triangle-Stove-Review
  4. Hei, har hatt et Trangia 27 sett i mange år, men har nå gått over til Optimus Terra Weekend HE når jeg skal pakke lett. Jeg ønsker å gjenbruke Trangia gassbrenneren og ser etter et alternativt stativ som kan ta større kjeler, altså kun gassbrenner + stativ. Noen ideer?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.