Gå til innhold
 • Bli medlem

Vikingfjord

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Vikingfjord

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Ser at Sportsdeal.no har fått "nye" sider. På tide da de gamle ikke akkurat så bra ut, blitt mye bedre nå! En del gode tilbud! MHW 90L Duffel bag til 699,- ble det på meg i hvert fall, sett den i min loklae sportsbutikk til 1999,- villedende pris. [Hidden Content]
 2. Det følger med 13stk. Da "mangler" det et par, men som nevnt lenger opp i tråden så har du ikke bruk for disse så lenge det ikke blåser helt vanvittig.
 3. Hagløfs Juniper Polartec fleece på Sportsdeal, mer enn 50% rabatt. Kjøpte en til meg og en til kona [Hidden Content]
 4. For folk på østlandet: Sport 1 på Notodden har nyåpning i morra med flere gode tilbud ser jeg, jeg tar meg i hvert fall en tur tipper jeg. [Hidden Content]
 5. Vikingfjord

  Dunjakke

  Sportsdeal.no har fin pris på Norrøna Lyngen og i tillegg på disse fra Haglöfs: [Hidden Content]
 6. Sportsdeal.no har 1000,- avslag på Alfa Tinde og en sovepose fra Helsport som heter Stetind til godt under halv pris. Finner ikke noe mer info om Stetind enn det som står der, er det en utgått modell eller? [Hidden Content] [Hidden Content]
 7. Vurderer Axios 35 selv, har du noen erfaringer å komme med Babelfish? Fornøyd med sekken?
 8. Om noen har str L og XL hadde ta seg bryet med å måle lengden på ryggen og lengden foran (glidelåsen) så hadde det vært til stor hjelp!
 9. Er det sånn at Beta modellene er de korteset, Alpha i midten, mens Theta lengst? Prøvde bl.a en Norrøna Trollveggen dri3 i str L i dag, satt som et skudd med vanlig t-skjorte og hettegenser/hettejakke under.
 10. Takk for svar! Tar gjerne i mot flere erfaringer óg! Er klar over at Beta AR er kort. Har sett på strguide på sidene til Arcteryx óg tror L er rett str for meg, men er kjekt å få noen tips fra folk som er på samme str.
 11. Usikker på hvilken str som passer i nevnte jakker. Kan noen med erfaring komme med noen tips. Jeg er 189cm og veier 90kg, høy og slank, ikke feit selv om jeg veier en del... hehe. Er redd XL blir for stort og heller mot L?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.