Gå til innhold
  • Bli medlem

AlexS

Passivt medlem
  • Innlegg

    31
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av AlexS

  1. Husk at det å koble sammen to poser når det er skikkelig kaldt, i grunn holder det med kaldt ikke nødvendigvis er så moro/ romantisk. Det er ikke alltid like romantisk når fruen eller du skal snu litt på deg og slepper inn masse kald luft. Man våkner, blir irritert osv. Mitt tips er å prøve ut dette i litt kontrolert form først. Kanskje funker det gull for dere, kanskje blir turen totalt bedre av å sove inntil hverandre, men med hver sin pose. Ikke meningen å være negativ, men av erfaring vil jeg anbefale at dere tester det ut.. God tur i alle fall:)
  2. Hei. Jo dyrere, jo bedre i utgangspunktet. Et tips er å kontakte de ulike treningssentrene i området ditt. De selger ofte ut "gamle" modeller. Dette er gjerne apparater til flere titalls tusen kroner som tåler MYE bruk, men selges billig for noen tusenlapper for å gjøre plass til nye modeller. Sjekk med dem i alle fall, om du ikke ønsker å kjøpe helt nytt da. Mvh Alex S.
  3. Jeg bor i Ålesund. Sitter på stuen og ser 15-20 flotte topper fra godstolen( ikke i dag vel og merke, regner sidelengs med kuling i kastene). Jønshornet er liksom kronen i midten når jeg ser sørover:) Mvh AlexS.
  4. Jeg er helt enig med knutis. Du begynner i feil ende. Du må uansett gjennomføre jegerprøven, og i løpet av kurset vil alle de spørsmålene du har bli svart. Lykke til:) Mvh AlexS.
  5. Skuffet, skikkelig skuffet. Han burde jo neste gå ut med at folk kunne fått igjen pengene sine om de sendte inn igjen film/ bøker. Jeg kjøpte del en på dvd, hadde IKKE gjort det om jeg viste dette! Skuffet......
  6. Hei og gratulerer med første "auto rypa" hehehe. Jeg syns det er litt kos med pussen jeg:) Men det er hjemme med alt utstyret rundt meg. Du børr ta en rask overgang av haglen etter hver gang du bruker den. Om ikke du liker/ gidder det så må du i alle fall gå over den før du setter den vekk for en lenger periode. (pusse den rein og sette den inn med olje) Du har jo vært ute i litt lett regn også, da blir det fort rust på de plassene du ikke ser så godt. Mvh AlexS.
  7. Hei. Uten at jeg har personlig erfaring så virker det som GoPro er brukendes til det meste. Sjekk ut det:) AlexS. PS: link: http://www.spoton.as/eshop/main.aspx?page=articlelist&gid=2910&gidlevel=2
  8. Om du ikke er over 190cm kan du velge å vrake. Reis til en butikk og prøv. Fyll de opp med telt og soveposer. Gå rundt å kjenn hvordan de føles på din rygg. For min del ble det Osprey Argon 85. Fikk tak i en i XL. Utrolig fornøyd. Mvh AlexS.
  9. Aldri vært urolig her i Norge. Bare kos. Om det skulle være noe som dukker opp hadde jeg sett på det som en utrolig naturopplevelse. Jeg har ikke hund, men kommer forhåpentlig vis etter hvert:) Ang. "Alone in the wild". Min mening er at han ikke var klar nok, hadde jo en litt negativ innstilling fra starten. Livredd for hver minste lyd. Tok dårlige valg. LIVREDD bjørn men velger å ta bort snublebluss rundt soveplassen! Jaja lett for meg å være stor i kjeften fra sofaen;) Mvh AlexS.
  10. Hei. Jeg har Twin Power 2500FC. Frontbrems. Jeg stiller alltid inn bremsen før jeg kaster. Nok til et eventuelt mothugg men lett nok til at "stor" fisk får "rase"... Blir ikke noe stress da.. Men om du skal ha bakbrems så er det vel bare et av alternativ du nevner som er aktuelt.. Vet ikke noe om kvalitet osv på Twin Power med bakbrems, men er meget fornøyd med min Twin med frontbrems. Mvh AlexS.
  11. AlexS

    Shimano ekstra spoler.

    Da har det løst seg. skittfiske.no ordnet saken. Til billigste pris også Er det andre som letter etter spoler er denne siden et bra alternativ www.plat.co.jp Mvh Alex S.
  12. Hei. Jeg bruker Ringstind Light 2, det funker fint både på fjellet og når ungene skal sove i hagen:) Så Ringstind Light 1 bør være et alternativ. Skal veie ca 1,5kg. Prisen som nevnt av Phaser er billigere, jeg fant mitt på tilbud hos XXL for rett over 2000.- Mvh AlexS.
  13. AlexS

    Shimano ekstra spoler.

    Takker for raskt svar ante321. Har søkt litt selv men er usikker på om de passer. Jeg har Twin Power FC, i linken er det FE/ FH/ FD. Noen som vet om de "ulike" passer om hverandre? Mvh AlexS.
  14. AlexS

    Shimano ekstra spoler.

    Hei. Noen som vet om hvor man kan få kjøpt ekstra spoler til Shimano Twin Power 2500 FC? Har sendt mail til skittfiske.no blandt annet, men ikke fått noe svar enda. Noen som vet, har tips? Mvh AlexS.
  15. Hei. Sjekk ut Osprey Argon 70/85. Kanon bra sekk som også kommer i flere str. Mange bra løsninger "lett" og behagelig. Mvh AlexS.
  16. Mulig jeg har vært uheldig men kommer ALDRI til å handle mer med de på nett. Ble lurt trill rundt!! Fikk bekreftelse både før og etter bestilling (på mail, de gir jo ikke ut tlf nr) at varen skulle være inne. Fire dager etter fikk jeg mail om at de ikke hadde produktet. Fikk ødelagt en tur på grunn av dette! AlexS.
  17. Hei. Jeg trener mye, vekten kan tidvis komme opp mot 125kg. Har Exped DownMat 9 LW ikke vært noe problem enda i alle fall. Jeg sover heller ikke "stille" snur og vender på meg rett som det er Mvh AlexS.
  18. Her er en link til mye samme type sko ble brukt i Spania. http://www.needlesports.com/Catalogue/Footwear/Canyoning-Boots Mvh AlexS
  19. Hei. Bruker til tider 95blyfri siden jeg alltid har en kanne klar til plentraktor'n, men som regel blir det "renset" bensin. Mvh AlexS.
  20. Da har jeg fått min. En Ajungilak Kompakt Comfort vel og merke. Der var i alle fall glidelåsen "perfekt". Helt like lange. Mvh AlexS.
  21. Jeg har vært med på canyoning i Spania. (følge en elv nedover med rappelering hopping osv) de gutta som drev med dette hadde egne sko beregnet på dette. Et tips om du trenger bedre sko. Kan sikkert finnet ut litt mer ang merke osv om du vil. Mvh AlexS.
  22. Da skal i alle fall jeg dobbelsjekke min før jeg begynner å bruke den! Mvh AlexS
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.