Gå til innhold
  • Bli medlem

wickwire2000

Aktiv medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av wickwire2000

  1. Mitt beste tips. Beveg på deg. Trenger ikke å være mye, men krølling av tær, litt bevegelse på armer og ben gjør store forskjeller. Klærne genererer ikek varme. Det er det muskelaktivitet som gjør.
  2. På slutten av forrige sesong fikk jeg kjøpt meg topptur utstyr til en svært billig penge. Har alltid tidligere holdt meg i bakken. Kjører alle bakker, men trives best i "rødløypa" da jeg føler dette gir mer avslappet kjøring. Planen med fjorårets kjøp var å bli med samboeren på toppturer. Jeg har selv aldri vært på topptur. Er generelt litt skeptisk til snøskred. Har hatt skredkurs tidligere, men følte dette ble teoretisk, selv om det var praktisk leting/prodding etter person med søkestang og skredsøker. Planen er i løpet av vinteren å komme meg på en topptur. Bor i Oslo, men reisevei er ikke problem (Sør Norge). Ønsker tips til aktuelle steder det kan være fint å starte, samtidig som også samboeren min vil få noe ut av det. Hun har vært på toppturer før og er dyktig i bakken, men er selv ikke på toppturer reglemessig. Hvordan er det eventuelt å leie guide? Noen som har ca. priser på dette? Vurderer også et nytt skredkurs. Er det steder som skredfare kan vurderes til minimal samtidig som det gir en fin topptur for mitt nivå? Utstyr som ble kjøpt inn i fjor: Völkl Gotama Marker Duke Dynafit PS One Skal kjøpe feller. Tror jeg går for G3 om disse passer skiene bra. Vurderer også skredsøker til oss begge, men dette er nok ikke på plass denne sesongen.
  3. Etuiet i nylon som følger med nå er i hvertfall veldig vidt. Har mistet Leatherman ut mange ganger. Flaks at jeg har funnet den igjen.
  4. Klarte å finne nå selv. http://www.sportsnett.no/s/p.aspx?pid=1517&cid=491 For en pris. 800 for ny pumpe hos de fleste. Nesten like greit å kjøpe nytt sett! XXL kunne bestille fra importør på Lillehammer: 450,-
  5. Klarte ved en feil å ha primus i håndbagasjen. Ble heldigvis kun fratatt drivstofflasken. Var å kjøpte ny flaske i dag, men ser nå at jeg også mangler pumpa til flaska. Har kun koblingen fra primus som skrus på pumpe til drivstofflaske/gassbeholder. Noen som vet hvor dette kan skaffes? Ser det ikke i nettbutikkene. *Haster*
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.