Hei! Etter å ha lest en del rundt på forumet bestemte jeg meg for å prøve å tørke kjøttdeig. Ser at temperaturene for tørking av kjøtt i stekeovn ligger på rundt 50-70 grader, og varigheten fra 5-12 timer. Jeg brukte varmluft på 60 grader med ovnsdøra på gløtt. Sjekket kjøttet jevnlig helt frem til tørketida rundet 12 timer, men det ble aldri helt tørt. Når begjær te på kjøttdeigen etter 12 timer var den fortsatt fuktig, nesten dekket av fettlag ( til opplysning brukte jeg ikke stekefett av et slag). Jeg fortsatte tørkingen i håp om det skulle bli bedre, men det ble ikke det. Hva kan være galt? Hvordan skal kjøttdeigen være i konsistens når den er helt ferdig tørket? Skal den være helt knusktørr? Dette er første gang jeg tørker, og håper på noen råd! Viss det er av betydning var det firstprice kjøttdeig som skulle tørkes. Er det bedre å tørke strimlet oksekjøtt?