Gå til innhold

KristianP

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Hei! Jeg har hatt disse skoene i ca 15 måneder nå og er så langt veldig fornøyd. Null vedlikehold, aldri blitt våt i dem, og de tørker relativt raskt (brukt for det meste på vestlandet og i Lofoten). Tar de av meg når jeg kommer inn døren og tar dem på når jeg skal ut. Jeg har inntrykk av at folk bruker sko på svært forskjellige måter, men for mitt bruk har jeg foreløpig ikke sett noen tegn til problemer med slitestyrke. Har ikke prøvd å ødelegge dem, men er heller ikke noe spesielt varsom med bruken. Tråkker i steinur, lyng og det som er.
 2. Så at Katadyn Basecamp ble nevnt, så deler erfaring med denne. Ble kjøpt inn til en lengre kjøretur til Sentral-Asia og ble benyttet for å filtrere vann fra usikre kilder fra skitten vanndunk til ren vanndunk. Filtreringssystemet fungerer bra og effektivt, og med kombinasjon med vannrensetabletter så hadde vi ikke problemer å drikke fra selv de verst tenkelige kilder. Når det er sagt så var det sjelden vi hadde behov for å bruke det, for selv i fjerne land var det rikelig med rent drikkevann å finne. Har filtreringssystemet fortsatt, men har foreløpig ikke falt meg inn å ta dette med på ryggsekktur i Norge. Det finnes nok systemer som er lettere og med like stor virkningsgrad på filtreringen, bare ikke like rask filtrering (men når trenger man så rask filtrering egentlig?).
 3. Takk for hjelpen folkens. Etter mye lesing og testing i butikk, og hva jeg fant tilgjengelig endte jeg opp med en vanlig tursekk. Er visst ikke lett å kombinere fotosekk og tursekk om man fortsatt vil ha endel plass. Jeg gikk for en Arc'teryx Bora 95. Lokket kan kobles fra og brukes som fotobagg på turer ut fra camp, og ved marsj har jeg små objektiver og småting i lokket, stativet i det ytterste rommet med åpning forfra, mens jeg legger kamerahuset og store objektiver i hovedrommet som jeg får tilgang til fra glidelås på siden. Prøvde oppsettet denne helgen, og det så ut til å fungere bra. Litt knotete, men dog en god tursekk med god komfort. Med fotoutstyr blir det fort noen ekstra kilo, til og med på korte helgeturer. Stemningsvideo fra Bergsdalen denne helgen: http://vimeo.com/25623872
 4. Sett fra et markedsføringsperspektiv er dette noe som er helt normalt for et produkt som TNF duffelbagger. Alle produkter har en livssyklus, og vil etterhvert forsvinne når nye konkurrenter kommer uten at det originale produktet blir fornyet eller erstattet. Hvis du ser på denne grafen: http://people.hofstra.edu/geotrans/eng/ch5en/conc5en/img/productlifecycle.gif TNF duffelbaggen er kommet inn i 3. fase av produktsyklusen og har nå valgt å fornye produktet sitt for å nå massene og fremdeles holde produktet "up to date". Jeg kan selv skrive under på at kvaliteten på baggene er like bra som tidligere. Slet nylig med meg to fargerike bagger gjennom Afrika i fire måneder. De fikk juling, men hadde ingen problemer med dem bortsett fra tampen i glidelåsen som røk. Da dro jeg alt jeg hadde, så det ville nok skjedd med enhver bagg.
 5. Hei, Jeg har lest alle tidligere tråder jeg fant om kjøp av tursekk, men ønsker å høre hva folk har å foreslå for mitt behov. Jeg jobber som fotograf, men trenger nå en tursekk til avbrekksturer i helgene og en og annen lengre tur. Jeg har alltid vært vant med å bære med litt ekstra, og ønskee ikke å ha en for liten sekk. -Sekken må være praktisk med tanke på kamerautstyr (hus, 2-3 store objektiver, stativ og annet stæsj) Ønsker å ha kamerautstyret lett tilgjengelig i/på sekken -Komfort er selvsagt viktig -Jeg er 178cm og slank, middels lang rygg -Ønsker å ha plass til teltet i sekken (Hilleberg Staika) -Helgeturer og lengre turer gjennom vår, sommer og høst -Pris er ikke viktig om sekken er god Takk for hjelpen!
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.