Gå til innhold
  • Bli medlem

fixern

Aktiv medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av fixern

  1. Kjøpte selv et skarven par i en størrelse større enn hva jeg vanligvis bruker i vanlige sko (har alltid gjort dette med fjellstøvler). Heldigvis gikk jeg rundt i stua med de i 3-4 dager før jeg skulle på tur, og fant derfor ut at de var alt for store. Byttet til en størrelse mindre. Bedre sko har jeg aldri hatt!
  2. Really.... Kjøp en buesag på jernia. Den er akkurat passe stor, den eier alt du finner av foldbare tursager og andre "buesager", og den veier nesten ingen ting!
  3. fixern

    Ullsokker

    Jeg fikk med meg en god del grønne ullsokker fra forsvaret for rundt 10 år siden, og har fortsatt noen par igjen. Utrolig gode sokker Kjøpte meg et par nye ullsokkre noen år tilbake som var litt pelsaktige inni. Værre gnagsår har jeg aldri hatt!
  4. Har de siste 5 årene slitt ut to par Crispi Beseggen, og har vært veldig fornøyd med disse skoene. God snøring, vantette (med vedlikehold), satt godt på føttene, og akkurat passe stive. For noen uker siden var jeg ute for å kjøpe et nytt par Beseggen for sesongen, men noe må ha skjedd med produksjonen av de skoene, for de var plutselig mye videre, mykere og mer slapsete over vrista enn det de har vært tidligere. Jeg prøvde så et par Skarven, og de satt som støpt på bena, så valget falt på disse selv om jeg egentlig litt skeptisk til nubuk-lær, da jeg er sikker på at det lettere trekker til seg fuktighet enn vanlig lær. Skoene var fantastiske å gå i og jeg var fornøyd med kjøpet, men allerede etter første helgetur hadde jeg fått et slags kutt i læret sånn ca. over venstre stortå. Det virker som om nubuk-læret generelt tørker veldig fort (mulig noe av fuktigheten forsvinner inn i skoen), men rundt kuttet er det alltid en våt flekk som tørker mye senere enn resten av skoen. Nå etpar helgeturer senere har jeg to nye kutt på omtrent samme sted... Vet ikke om det er en svakhet i læret akkurat der, eller om jeg går på en spesiell måte slik at jeg får disse kuttene. Hadde iaf. aldri dette problemet med Bessegen. Til forskjell fra bessegen sitter de enda bedre på føttene mine, har bedre snøring, og mykere gummi på sålen (mye bedre grep på vått fjell!) I tillegg virker de å være litt "lengre i størrelsen". Måtte gå en størrelse ned i forhold til hva jeg har brukt tidligere. Har litt lyst til å reklamere på de, men jeg drar på en 2-ukers tur snart, så jeg får heller se hvordan de ser ut etter dette! mvh, fixern
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.