Gå til innhold
 • Bli medlem

zimwalker

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  2 046
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  9

Omdømmeaktivitet

 1. Liker
  zimwalker fikk poeng fra Kjell Iver i Test av BarbIQ turgrill   
  Ett kilo er ikke "overkill" når det er snakk om dagsturer eller helgeturer hvor kos er en del av formålet. Kjøpte denne kort tid etter at den
  den kom i salg og har brukt den både som bålstativ og grill. Funker helt fint og tar ikke store plassen når den er sammenslått og pakket i medfølgende veske.
 2. Liker
  zimwalker fikk poeng fra Tessatroll i Test av vintersovepose i dun - Warmpeace Viking 1200   
  I en test av soveposer publisert i Villmarksliv nr 3-2017 har de med  Warmpeace Viking 600, som de gir litt trekk pga at "Ytterstoff trekker noe fukt". De gir posen 8 poeng av 10 mulige. Testvinneren blant dunposene, Sea To Summit Talus TS2 Long, får 9 poeng. Den koster ca det dobbelte av Viking posen. (Tre av dunposene i testen får 7 poeng, fem får 8 poeng, og en - vinneren får 9 poeng. Viking posen er den billigste av dunposene)
 3. Liker
  zimwalker fikk poeng fra ViktorS i Test av vintersovepose i dun - Warmpeace Viking 1200   
  Var vel ikke det hun sa, men at to-pose systemet er noe hun normalt bruker når hun ikke tester vinterposer, som denne Viking 1200. Hun skriver i en annen tråd at det er Viking 600 og Helsport Lom hun bruker når hun bruker to poser. Se her.
  Edit: Litt for kjapp der, sorry! Husket at hun skrev om to-pose valget sitt i den tråden jeg linket til her, men nå ser jeg at hun over her også skriver at hun vil prøve 1200+ synt når hun skal til Grønnland neste år.  Sånn, da skal jeg ikke blande meg mer her....
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.