Mareng

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  36
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

 1. Sovepose for barn med nakkekrave?

  😂 Jo, det var var nok det jeg tenkte på.
 2. Hei. Finnes det soveposer for barn med nakkekrave, altså stramming rundt halsen i tillegg til rundt hetten? Ser at f.eks barnesoveposen Mountain Harwear Mountain Goat som har fått gode skussmål (-7 grader komfort), ikke har dette. Blir det lett kaldt for ungene uten nakkekrave, eller er den for komplisert å bruke for dem allikevel?
 3. Tips ang. familietelt for småbarn?

  Ett godt og billig alternativ, med kjempeplass i innerteltet er Marmot Vapor 4p telt til kun 3499 hos magasinet! https://www.magasinet.no/display.aspx?menuid=30&prodid=25162&isUrlRewritten=true&mobil=ja Bilder på magasinet er fra 2/3 persons teltet. Her er bildet av 4 persons teltet (det er to slike fortelt): http://www.outnorth.no/marmot/vapor-4p Jeg mener dette er det samme teltet som Marmot Tungsten 4p, men med hel duk i innerteltet, ikke mesh/netting som de fleste amerikanske telt. Så dette kan faktisk brukes selv om det er litt norsk vær. Fullgod plass til 4 liggeunderlag, svært god høyde, bratte vegger, to medium/små fortelt, ventilasjon kan betjenes fra innsiden og to innganger. Kvaliteten virker bra, ikke ripstop i ytterduk. Vekten og pakkvolumet er ikke noe å si på heller Mål: Jeg har prøvd det i hagen èn gang i storm som kom fra siden. Det overlevde det ihvertfall, ingen vann i teltet heller, null kondens (men det skal vel noe til i så mye vind). Det som gjorde at jeg valgte det er prisen på magasinet først og fremst. Kostet 7000 på oslo sportslager... Endret lørdag, 14:14 av Mareng Sitér dette Opp
 4. Stekepanne og kjele

  https://www.fjellsport.no/primus-litech-super-set-m-stekepanne.html Primus litech super set, kanskje jeg fant ut av det selv. Usikker på om lokket passer greit til stekepannen? Noen som har erfaring med settet?
 5. Stekepanne og kjele

  Smart Har sett på Trangia tet 24 og msr blacklite. dette er kjelesett som passer meg bra, men det ser ut som de er utgått begge deler? Non stick, ca 2 liter kjele (mer enn 1,75 liter), stekepanne. Lokk til stekepannen, og mulighet for å bruke lokket eller stekepannen som lokk til kjelen er mitt krav. Har ikke funnet noe slikt enda, sett bort fra nevnte sett som jeg ikke finner noe sted. Xxl ser ut til å være utsolgt for trangia settet.
 6. Stekepanne og kjele

  Tenkte det var unødvendig å starte enda en ny tråd Noen som har prøvd disse to på bildet? Diameter er lik, så lokket skal passe. Noen som har tips til mindre kjele med samme diameter, slik at man kan ta med den kjelestørrelsen man ønsker på tur, og lokket fortsatt passer?
 7. Lage bål i granskogen ! Liten video

  Synes det var bra jeg da, hadde ikke klart det bedre selv litt urolig filming sier noen, joda det kan jeg si meg enig i. Det lå allerede en del trær som var falt ned, kunne du ha brukt de i stedet? Ang. kløyveteknikk, det finnes tusenvis av måter å kløyve på. Du brukte en måte som for meg så trygg ut for deg og øksen, og det fungerte bra for deg 👍 Bålet ble fort fyr på, uten spikking, bomull eller annet dilldall. Jeg er også uenig med kommentaren om grønnskolling. Så bare å lage flere videoer Er det du som har laget gapahuken?
 8. Fjällräven Polar Endurance 3

  Kanskje litt OT, men de ventilene i dørene mener jeg har en hensikt, i tillegg til at de har en litt uvanlig utforming. Man skal, visstnok kunne ta ting inn og ut av forteltet uten å åpne døren. Lurer på om det er beregnet plass til en kjele, slik at man skal kunne hente snø og tømme vann utenfor teltet uten å åpne dørene. Sikkert en fordel, for de som driver med sånt.
 9. Valg av familietelt.

  Ett godt og billig alternativ, med kjempeplass i innerteltet er Marmot Vapor 4p telt til kun 3499 hos magasinet! https://www.magasinet.no/display.aspx?menuid=30&prodid=25162&isUrlRewritten=true&mobil=ja Bilder på magasinet er fra 2/3 persons teltet. Her er bildet av 4 persons teltet (det er to slike fortelt): http://www.outnorth.no/marmot/vapor-4p Jeg mener dette er det samme teltet som Marmot Tungsten 4p, men med hel duk i innerteltet, ikke mesh/netting som de fleste amerikanske telt. Så dette kan faktisk brukes selv om det er litt norsk vær. Fullgod plass til 4 liggeunderlag, svært god høyde, bratte vegger, to medium/små fortelt, ventilasjon kan betjenes fra innsiden og to innganger. Kvaliteten virker bra, ikke ripstop i ytterduk. Vekten og pakkvolumet er ikke noe å si på heller Mål: Jeg har prøvd det i hagen èn gang i storm som kom fra siden. Det overlevde det ihvertfall, ingen vann i teltet heller, null kondens (men det skal vel noe til i så mye vind). Det som gjorde at jeg valgte det er prisen på magasinet først og fremst. Kostet 7000 på oslo sportslager...
 10. Ja, da har jeg fått mange gode forslag i mange prisklasser, takk Jysk sin til 50kr så grei ut, men ikke om den trekker vann. Det blir ekkelt i teltet tenker jeg, om man har brukt den ute på våt mark. Den store til exped kan jo brukes til så mangt men kanskje det enkle ofte er det beste. Er det noen fordeler/ulemper med disse underlagene man bretter sammen, kontra de man ruller sammen? Jeg har kun hatt slike man ruller sammen.
 11. Takk for det Bor i Bergen, så det blir nok litt lang kjøretur, men takk for tilbudet uansett
 12. 95kr er det ikke noe å si på 😉 Beste alternativ hittil Er det glatt? Hvordan er overflaten i forhold til bamse?
 13. Noe sånt som dette du tenker på da? Salewa EVA Foam Mat. Hverken pris eller vekt var avskrekkende, litt smalt kanskje..
 14. Eller: Mammut Alpine Mat EXP - selv om den var litt dyr. Jeg aner ikke om disse er glatte eller ei...