Gå til innhold

Mareng

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  2 967
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  6

Mareng vant dagen sist April 5

Mareng hadde mest likt innhold!

1 følger

Om Mareng

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Mareng

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Hagen. Med Exped Megamat 10 og dunpute fra princess (juks?), kan det bli en god natt så lenge de to makkene der ikke forstyrrer: Imens, lesestoff og planlegging av en tur jeg ikke får tid til å ta:
 2. Jeg bruker også bensinbrenner for enkelhets skyld. Hadde jeg brukt gassbrenner ville jeg brukt en boks til den var tom, og så åpnet en ny boks. Enkelt og trygt, alle makter å bære med seg en ekstra ny gassboks om man har en som begynner å gå tom
 3. Veldig grei inntil halparten av flammene kommer ut matehullet
 4. Mareng

  Ønsker tips til sovepose

  Wamrpeace viking 600 hvis det er 3-sesongs du er ute etter. Romslig nok for damer. Du passer akkurat inn i en short, men vil du ha litt bedre plass kan du velge regular.
 5. Mareng

  Hva har du kjøpt nå!

  Bent shaft kanoåre, 600 gram, og 890 kr må sies å være en kanonbra pris for en så flott og lett åre med så tynt og lett blad som er epoxyforsterket. Grey Owl Sprite Gir kanskje omkring 1km/t ekstra sammenlignet med en rett charisle scout i sammr lengde og vekt, litt mindre i motvind. Kortere blad og bøyd blad gjør også sidebytte enda lettere og raskere 👍
 6. Takk for den. Ser ut som en ting til som blir prøvd ett par ganger og ligger i garasjen resten av livet. Ser ut som thermos er ett bedre alternativ?
 7. Mareng

  Telt fjellheimen 2, pro?

  Fjellreven Abisko Lite, eller abisko shape er lignende telt. Evt. abisko Endurance om du vil ha den ekstra høyden i fotenden.
 8. Mareng

  Negel/tåproblem

  Vokser det ut en helt normal negl etter man har mistet trekt en negl? Jeg har aldri opplevd noe slikt. Er det så krise med lang tånegl så klarer man vel forsikitg ved hjelp av kniven å korte ned neglen? Kniv, det har vel de fleste med på tur?
 9. Mareng

  Alternative plugger?

  Skal du først ha lettere plugger, så synes jeg forslaget under i titan ser helt optimalt ut, til en bra pris: Men sånn sett, synes jeg bruk av titan til teltplugger er sløsing med en så verdifull ressurs som titan. Man får ekstremt gode DAC v-plugger i aluminium.
 10. Mareng

  Alternative plugger?

  Har ikke bøyd e-bay sine enda selv om de er tynnere og lettere. Men helsport sine må files ned, eller kutter de hansker, hender og telt. Helsport sine er også blanke og vanskeligere å finne igjen i snøen hvis man ikke maler de. Jeg har en løkke med billig reflekterende snor på alle pluggene mine. Da blir snøpluggene lette å dra opp.
 11. Mareng

  Alternative plugger?

  Helsport sine snøplugger er også svake (skrives det), tunge og skarpe i forhold til e-bay sine (jeg har hatt begge deler, men ikke opplevd at helsport sine har bøyd seg selv om flere klager på det).
 12. Mareng

  Alternative plugger?

  Til fjellreventeltet mitt fulgte det med DAC V-plugger. Disse er så sterke at jeg ikke hadde stusset på å bruke de til å reparere bærebjelkene på bilen med. Helsport har jo laget sine egne teltstenger og teltplugger, kanskje det er rebranded noname kinaprodukter som man får sin egen logo på? Både disse teltstengene og telpluggene har, såvidt jeg kan lese, ikke vert kvalitetsprodukter. Det er vel derfor de har gått over til DAC stenger, kanskje de burde gå over til DAC plugger også.
 13. Mareng

  Personangrep.

  Synes tonen er bra på forumet, men jeg har opplevd sensur som jeg mener er helt uberettiget, og det har ikke kommet noen som helst PM eller forklaring. Det har også vert diskutert i andre tråder. Men man klarer vel ikke å gjøre alle til lags..
 14. Mareng

  Alfa støvler - behandlet ved levering?

  Er det ikke dyrefett man skal unngå? Det kan gjøre skinnet for bløtt, mener jeg står i bruksanvisningen. Sno seal er en voks som fungerer bra. Bruker selv snoseal, og avslutter med skokrem. Frisker kjapt opp med skokrem og børste relativt ofte. Alfa anbefaler å bruke skokrem.
 15. Mareng

  Ringstind Superlight som sagger når vått?

  Dette er måten å gjøre det på! Det fungerer skikkelig bra, og om strikket ryker i storm er bardunen fortsatt hel og holder teltet like bra. Om du har telt med barduner som går i loop med bardunstrammer i begge ender (slik som mange hillebergtelt, og fjellreven keb serien), kan du fjerne den ene bardunstrammeren og montere strikk der eller montere strikk nær den ene bardunstrammeren hvis du fortsatt ønsker muligheten til å stramme bardunen i begge løkker.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.