Gå til innhold
  • Bli medlem

ironduke

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av ironduke

  1. Sliter med å finne terrengsko/lette sko til fjelltopper som ikke er glatte på våt stein. Hvilke er best? Testa Nike Zoom Terra Kiger 8 nylig, og de var livsfarlige. Som Bambi på isen.
  2. ironduke

    Oterfiske i vann

    Har kjøpt meg oter og er helt nybegynner på feltet. Prøvde den i dag, men fant ikke ut av hvordan jeg får den ut fra land så den kom seg bare 2-3 meter ut. Lite effektivt med andre ord. Noen som har noen tips?
  3. Har hatt to par Salomon fjellsko før, og begge er glatte på våte steiner. Vurderte XA pro nå, men om dere har samme erfaring med disse, så styrer jeg unna. Noen forslag til andre modeller som gir godt feste på de fleste underlag? Se feks. dagens test på db.no: http://www.dagbladet.no/2012/06/14/tema/klikk/helse/22098552/ Noen som har erfaring med Asolo?
  4. Har landeveissykkel, og har hatt hybrid, som plutselig ble for dyr å reparere. Dvs. jeg skal kjøpe meg en ny hybrid. Så lenge jeg har landevei kommer hybriden kun til å bli brukt på turer der jeg både er innom asfalt, grusvei og lett terreng. Jeg vil videre ha en sykkel med hydrauliske skivebremser, ikke racerstyre og demper foran (usikker, men tror det er lurest). Helst ikke så breie og grove dekk. Prismessig ønsker jeg helst å ligge rundt 5-6000, men kan gå noe opp om det er fornuftig. Så nå håper jeg at noen kan komme med forslag på sykler Tas i mot med takk! Edit: Jeg er 183 høy og 79 kg. Har dere tro på denne?
  5. Hva med kombi-rulleski? Er de greie for en nybegynner?
  6. Vurderer å kjøpe meg denne jakken: http://www.klikk.no/helse/dinkropp/friluft/article517363.ece Men vil helst ha den i den fargen - noen som vet om denne er utgått? Og vet noen tilfeldigvis om den i så fall fins på tilbud en plass? Ser ut som den bare fins i orange og svart for tiden: http://www.norrona.no/Products/0240-11/falketind-gore-tex-pro-shell-jacket-m PS! Om noen har erfaringer med bruk av jakken, fint om dere poster disse
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.