Gå til innhold

Emilsi

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  30
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Emilsi

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Emilsi

  Gaustadtoppen og ski

  Tenk på at februar er tidlig og selv om Gaustabanen da åpner er det ikke sikkert at de fått nedfarten ferdig. Sjekk at det er i orden. Ut i mars-april er været bedre og dagene lengre! Gaustablikk skisenter ligger 5-10 min bort (ikke på samme topp som Gaustatoppen) så det går fint at kombinere med skisenter en dag og frikjøring neste dag. På skisentret har de en topp-lift som ikke vært i bruk på to sesonger trur jeg (?) men om man kontakter de så kanskje de går at fiksa skutertransport (til personen i rullestol) opp for å få litt villsnø under skiene De med "fungerende bein" går på feller opp.
 2. Emilsi

  Gaustadtoppen og ski

  Här är en exilsvensk till! Jag menar att det er mulig, men det blir ikke pudderkjøring. Tar man Gaustabanen opp og sen velger merket nedfart (svart-gule pinner) så kommer man rett ned til parkeringsplassen ved Gaustabanen. Denne nedfart kan man nesten regne som preparert siden de er mye trafikk på den. Tilsvarer kanskje rød vanskelighetsgrad. De første 100 højdmeterne er brattest. Gaustabanen åpner i feb. iflg nettstedet. Vil du stå på ski i en renne så er disse et stykke bortover i motsatt retning, bortover "eggen"...men som Johan2000 skriver så kan føret være vanskelig. Og skal du i tillegg tilbake til Gaustabanen får du begynne å skråe tidlig. Men det er fullt mulig at stå på ski rett ned til vegen og sen gå på vegen tilbake (10-15 min) til Gaustabanen for å hente bilen.
 3. Emilsi

  Marmotnorge.com

  Da styr vi unna den! Takk.
 4. Emilsi

  Marmotnorge.com

  Meget gode priser på www.marmotnorge.com ...Men litt suspekt side. Har noen bestilt ting derifra og fått tingene?
 5. Emilsi

  Spørsmål om brennere

  En gassbrennere (fordi 3 sesonger) som står på bakken å ikke monteres på toppen av gassbeholderen (stødig, ikke høy)...F.eks. de Tronn anbefaler.... Simpelt og greit.
 6. Emilsi

  Snø på Gaustatoppen?

  Var en tur til Gaustatoppen denne helg og ja, som allerede konstatert så er det godt om snø der. "Sommer-parkeringen" og veien forbi Gaustabanen er åpen. Vi gikk på beina men det er 99% snø hele veien til toppen (fra sommer-parkeringen) så det hadde vært mer moro med ski. Det var mange som gikk på beina men flere med ski. (Vi var oppe med ski 2ggr i påsk). Bildene er altså fra denne helg.
 7. Emilsi

  Snø på Gaustatoppen?

  At det er snø akkurat nå skjønner jeg Men kan man gå på beina opp til toppen..? Eller er det bare snø, og da bedre med ski? Er veien åpen, også etter Gaustabanen..? til den "sommer-parkeringen"..?
 8. Emilsi

  Perfekte turbil ?

  Jeg har sovet i alle mine biler jeg hatt gjennom åren. Den seneste var Saab 9-5 sedan. Gikk greit å ligge bak med setene slått ned og beina ut i bagagerommet. Men tidligere i år valgte jeg å gå "all in". Kjøpte en Volkswagen California 2.5 TDI, manuell, 174 hp. Ekstremt fornøyd og jeg lever min drøm hver dag nå.
 9. Emilsi

  Randonne og min kona - argumenter

  Samboen har leiet randoski og sko i Oslo (fast-bikes). En gang til tur på gaustatoppen og en gang til Norefjell. Priser står på nettet og du må legge 1000kr i depositum. Du må innom en dag eller to i førveien for å prøve ut sko. Deretter henter du utstyret når du ska på turen. Vi har vært kjempefornøyde. Men neste vinter blir det til å kjøpe eget utstyr.
 10. Emilsi

  Drag til Paris-pulk

  Se på følgende link for å se hvordan jeg løste mitt drag. http://www.utsidan.se/forum/showthread.php?t=75809&highlight=Paris+pulka
 11. Her er min lampe: https://m.youtube.com/watch?v=8vamHmmc32g
 12. Emilsi

  Lett brenner med fast brennstoff

  12 gram i følge Outnorth. http://www.outnorth.no/no-esbit/titanium-solid-fuel-stove.php? Säkert helt obrukbar dock...
 13. 123r om sommeren. 111t om vinteren.
 14. Svea 123 R https://m.youtube.com/watch?v=JXHDBIryyWM
 15. Emilsi

  Tanker om nytt kokesett

  https://m.youtube.com/watch?v=wcJFD2NN7bM
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.