Gå til innhold
 • Bli medlem

Emilsi

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  31
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Emilsi

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Emilsi

  Fiskefilmer

  Her er en video til. Saltvannsfiske fra Senja. Prøver å fiske noenlunde målrettet etter Kveite...Men er egentlig nybegynner å gjører mye nesten for første gang etter beste evne... ...Og er Svensk i tillegg... [Hidden Content]
 2. Tenk på at februar er tidlig og selv om Gaustabanen da åpner er det ikke sikkert at de fått nedfarten ferdig. Sjekk at det er i orden. Ut i mars-april er været bedre og dagene lengre! Gaustablikk skisenter ligger 5-10 min bort (ikke på samme topp som Gaustatoppen) så det går fint at kombinere med skisenter en dag og frikjøring neste dag. På skisentret har de en topp-lift som ikke vært i bruk på to sesonger trur jeg (?) men om man kontakter de så kanskje de går at fiksa skutertransport (til personen i rullestol) opp for å få litt villsnø under skiene De med "fungerende bein" går på feller
 3. Här är en exilsvensk till! Jag menar att det er mulig, men det blir ikke pudderkjøring. Tar man Gaustabanen opp og sen velger merket nedfart (svart-gule pinner) så kommer man rett ned til parkeringsplassen ved Gaustabanen. Denne nedfart kan man nesten regne som preparert siden de er mye trafikk på den. Tilsvarer kanskje rød vanskelighetsgrad. De første 100 højdmeterne er brattest. Gaustabanen åpner i feb. iflg nettstedet. Vil du stå på ski i en renne så er disse et stykke bortover i motsatt retning, bortover "eggen"...men som Johan2000 skriver så kan føret være vanskelig. Og skal du
 4. Emilsi

  Marmotnorge.com

  Da styr vi unna den! Takk.
 5. Emilsi

  Marmotnorge.com

  Meget gode priser på www.marmotnorge.com ...Men litt suspekt side. Har noen bestilt ting derifra og fått tingene?
 6. En gassbrennere (fordi 3 sesonger) som står på bakken å ikke monteres på toppen av gassbeholderen (stødig, ikke høy)...F.eks. de Tronn anbefaler.... Simpelt og greit.
 7. Var en tur til Gaustatoppen denne helg og ja, som allerede konstatert så er det godt om snø der. "Sommer-parkeringen" og veien forbi Gaustabanen er åpen. Vi gikk på beina men det er 99% snø hele veien til toppen (fra sommer-parkeringen) så det hadde vært mer moro med ski. Det var mange som gikk på beina men flere med ski. (Vi var oppe med ski 2ggr i påsk). Bildene er altså fra denne helg.
 8. At det er snø akkurat nå skjønner jeg Men kan man gå på beina opp til toppen..? Eller er det bare snø, og da bedre med ski? Er veien åpen, også etter Gaustabanen..? til den "sommer-parkeringen"..?
 9. Jeg har sovet i alle mine biler jeg hatt gjennom åren. Den seneste var Saab 9-5 sedan. Gikk greit å ligge bak med setene slått ned og beina ut i bagagerommet. Men tidligere i år valgte jeg å gå "all in". Kjøpte en Volkswagen California 2.5 TDI, manuell, 174 hp. Ekstremt fornøyd og jeg lever min drøm hver dag nå.
 10. Samboen har leiet randoski og sko i Oslo (fast-bikes). En gang til tur på gaustatoppen og en gang til Norefjell. Priser står på nettet og du må legge 1000kr i depositum. Du må innom en dag eller to i førveien for å prøve ut sko. Deretter henter du utstyret når du ska på turen. Vi har vært kjempefornøyde. Men neste vinter blir det til å kjøpe eget utstyr.
 11. Se på følgende link for å se hvordan jeg løste mitt drag. [Hidden Content]
 12. 12 gram i følge Outnorth. [Hidden Content]? Säkert helt obrukbar dock...
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.