Jump to content

Bellamy

Aktiv medlem
 • Posts

  15
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Bellamy

 1. Lurer litt på en av disse http://www.haglofs.com/nn-NO/produkter/klar/materiale/-gore-tex/men/vandra_pant_nn-no.aspx http://www.haglofs.com/nn-NO/produkter/klar/materiale/-gore-tex/men/edge_pant_nn-no.aspx
 2. Hehe var ikke akkurat det jeg mente men jeg kommer ikke til å stå ute i 8 timer hver dag, var vel det jeg mente.
 3. Ja, jeg tenkte på ei overtrekksbukse, men da blir det dette med å ta den av og på hver gang man går inn og ut... Er klar over at membranen svekkes av bruk, men blir den virkelig svekket av skiftende temperatur også? Eller er det noe annet som svekker den ved vekslende utendørs og innendørs bruk?
 4. Har som regel med bil, så det blir ikke alt for mye stillesitting utendørs. Men det er klart det blir noe. Har bra utvalg av ullundertøy i diverse tykkelser, så det jeg trenger er ei bukse som ikke blir alt for varm innendørs, da jeg ikke gidder den evinnelige skiftinga hver gang man går ut og inn. Ikke sikkert ei fjellrevenbukse er så dumt, så lenge man impregnerer godt med voks. Ingen som har kjennskap til noen av haglöfs sine bukser?
 5. Er disse vanntette? Flex 1 buksa er bare vindtett. Må ha vanntett modell. Den fra stormberg kan absolutt være et alternativ... Så også på et par modeller fra Haglöfs. De kostet mer, men så til gjengjeld veldig bra ut.
 6. Takk for det! Haha ja, du sier noe. Man bør kanskje forvente at det er regnfritt innendørs? Det var mest for å slippe å skifte
 7. Tror den er litt mer skibukse enn det jeg har tenkt på... Men bra tips! Jeg tenker mer alá softshellbukse eller en av haglöfs sine turbukser, bare med membran. Vet ikke om norrøna kan ha noe aktuelt.
 8. Hei, Skal begynne som journalist på Vestlandet om et par uker, og med mer utendørsjobb er jeg på utkikk etter ei god og vanntett bukse. Jeg har jaktbukser og alt av den type bekledning, men tenkte jeg skulle investere i ei mer hverdagslig bukse med membran som jeg kan ha nå på høsten/tidlig vinter og som kan brukes både innendørs og utendørs - altså midt i laget tjukk. Noen her inne som har god erfaring med en eller flere modeller? Ser for meg en pris på maks 2000,-, men kan vurdere å gå høyere for et riktig go'kjøp. På forhånd takk for tips
 9. Begynte å stusse selv... Lå til salgs på finn, men virket litt for godt til å være sant.
 10. Hei, Fant en jakke til salgs som selger hevder er en Arcteryx Theta AR. Jeg mener dette ikke kan stemme pga at jeg ikke har sett Theta AR med denne type glidelås. Kan noen bekrefte eller avkrefte hvilken modell dette er?
 11. Bra rim og bra tips Får lesse oppi noen telt eller et par lavvoer og teste ut i butikken. Hvis det skulle vise seg å være feilkjøp etter et par turer er det vel ikke det største problemet å bli kvitt den igjen. En ganske populær sekk ettersom jeg har forstått.
 12. Ingen tvil om hva som frister etter dette innlegget i alle fall Spørs om jeg ikke slår til på denne, men må prøve den i en butikk først. Slenge oppi en del kilo og gå litt rundt, selv om dette så klart ikke blir representativt for en eventuell oppakning. Har du prøvd den med forskjellige belastninger? Er den like god med 15 kilo som med 30?
 13. Stemmer det, jeg vil ha god plass, men samtidig lett tilgang til alt i sekken. Mange sier at når man slår leir tar man uansett ut det meste og at det da ikke er vanskelig å finne frem, men jeg er ikke alltid av den typen. Spesielt klær og en del andre ting blir liggende, og da synes jeg det er greit å kunne få en oversikt i stedet for å ta ut alt eller stå på hodet i sekken for å lete frem det en skal ha (som som regel alltid ligger nederst når man skal ha det, uansett hvordan man pakker ) Så ikke dum ut denne, mange smarte løsninger. Hvor bestilte du fra usa? Ser man får den på ebay ny til drøye 1500,-... + frakt på 300,- men det er likevel under halv pris i forhold til Norge.
 14. Takker for tips så langt. Ser ikke dum ut den alpinist sekken. Er det sånn å forstå at nesten hele den mørkeblå delen på bildet her er mulig å åpne? http://bergans.no/produkter/default.asp?liste=sekker_liste&MenyID=121010&page=sekker_detalje&modID=4592&ml1=6&ml2=1&t=Alpinist%20Medium%20110%20L Ser i alle fall ut som det går en glidelås der... Kom gjerne med flere forslag
 15. Hei, Har lest en del på forumet her og googlet mye i forbindelse med et nærtstående sekkekjøp. Finner mye bra kritikk (både positiv og negativ) til flere typer sekker, men det jeg nå er ute etter er alternativer. Har sett på Bergans Trollhetta blant annet, men ser at denne ikke får (langt i fra) bare skryt rundt omkring... Problemet mitt er at jeg liker frontåpningen på denne sekken meget godt, men sliter med å finne noe særlig utvalg av slike sekker. Jeg vet at jo flere glidelåser, jo flere svakheter er det som regel på en sekk, men jeg ønsker en sekk med en god og stor front/bunnåpning som gjør at det er lett å se og få tak i alt som ligger i sekken uten å måtte tømme den. Med andre ord er jeg klar over de overhengende bakdelene med en slik konstruksjon, men ønsker det likevel Så det jeg lurer på er om folk har noen tips til modeller. Om ikke med hel frontåpning, så kanskje en godt romslig bunnåpning som gjør at man likevel når alt som er nødvendig. Størrelsen må være mellom 85 (dette er absolutt minimum og da bør den være 85 + evt svipptursekk etc) og 110 liter, men maksimum 120 selv om dette nok er unødvendig stort for mitt bruk. Bærevekta vil variere mellom 15 og 30+ kilo, så det er viktig med et bæresystem som ikke kollapser slik jeg ser at flere her inne har påpekt kan være en fare med Trollhetta ved for tung belastning. Pris er ikke en avgjørende faktor, men klarer jeg å komme under 3000,- er det topp. Men ikke la pris sette en stopper for tips. Selv er jeg drøye 180 og 95 kilo, normalt kraftig bygd. Håper det kan komme inn noen gode tips og erfaringer her, så jeg kan gjøre et godt kjøp Bestilling fra utlandet er også en mulighet hvis folk har veldig god erfaring med noe som ikke er tilgjengelig i butikkene her til lands. Men så klart er det ønskelig å få tak i noe jeg evt kan få levert inn i butikk her hvis det skulle ryke noe. B
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy