Gå til innhold
  • Bli medlem

Hasse

Passivt medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Hasse

  1. Hei, Lurer på om noen har erfaring med Dovrefjell- lavvuen. Den ser helt ok ut og er ganske billig. 2600,- med bunnduk og myggnetting. http://www.magasinet.no/display.aspx?menuid=-5040&prodid=1532 Alternativet blir Helsport sin Dividal som koster 3400 inkl bunnduk. (2500 + 900). http://www.xxl.no/villmarksliv/telt-lavvu/lavvu/dividal-8-10-lavvu-ytter-stang-1049971 Noen som kan komme med tips til dette, evt andre lavvuer til rundt 3000- lappen? Bør ta 6-8 pers.
  2. Fint å få inn flere synspunkter. Syns den Old town Discovery så fin ut. Har også sett på Pelican Colorado(470 cm og 32 kg) og Touring (530cm og 34 kg). Ser ganske lik ut som Old Town. Hvis man mister lastekapasitet i endene i Hasle (530cm og 38 kg) så er det vel nesten like mye plass i en Colorado med 470 cm? Sparer jo både penger , vekt og lengde på det. Blir bare vanskeligere og vanskeligere dette her
  3. Takk for mange gode svar og innspill. Tror kanskje vi må vurdere Hasle, men vil prøve litt forskjellig først. Har lånt en Cherokee 470 i helga. Den blir litt for kort med oppakning men fin til dagsturer og lett å få på biltaket Den er av glassfiber, men tror jeg har mest lyst på plast. Har inntrykk av at det tåler mer. Har forsatt ikke fått svar på forskjellen på kanoer med og uten de vanntette rommene i hver ende. Skal ta hensyn til det og før vi bestemmer oss.
  4. Hei, Vi er en familie på 5 som skal kjøpe kano og ønsker derfor bistand fra noen med mer erfaring Det første jeg lurer på er hvilke forskjeller det er på en kano som er åpen i begge ender (Pelican, Old town o.l) og en kano som er lukket i endene(Hasle, Cherokee o.l.). Vi bør ha en kano med god plass og plass til 2 voksne 2-3 barn. De første 2-3 årene har vi kun behov for plass til 2 av barna da minstemann ikke er 1 år enda . De andre er 5 og 7. Vi har tenkt å bruke 8000 +/-, og dermed ingen Ally som jeg ser mange anbefaler. Skal vurdere Ally når ungene blir så store at vi må ha to kanoer. Altså først og fremst ønsker jeg å vite fordeler/ulemper med type kano, men tar også imot tips til merke og materiale. Bruken blir mest fiske i rolige elver og innsjøer, men også noen helgeturer med barna og oppakning. Setter stor pris på innspill. Hasse.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.