Gå til innhold
  • Bli medlem

A.Kollen

Passivt medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Hei! Jeg planlegger en ukes tur på hardangervidda i løpet av sommeren. Jeg skal gå alene. Er det normalt å følge DNTs oppmerkede turstier, eller velger mange av dere å lage egen rute? Jeg ønsker at følelsen av å være alene skal være en stor del av turen. Vil oppleve naturen uten forstyrrelser fra andre turgåere. Er jeg sær? Turen kommer uansett til å bli lagt opp slik at jeg er innom noen hytter og overnatter på disse et par netter (med mulighet for påfylling av proviant), så alene heeeele turen kommer jeg ikke til å være. Del erfaringer og synspunkter!
  2. Heisann godtfolk! Skal på en ukes vandring på Hardangervidda i begynnelsen av juli/midten av juli. Jeg reiser solo og kommer til å sove noen netter på DNTs hytter og noen netter i telt. Er dette teltet bra nok? http://www.xxl.no/villmarksliv/telt-lavvu/telt/nordmarka-2-telt-1037133 Jeg ønsker ikke å bruke alt for mye penger på telt, men samtidig vil jeg ha et som er "godt nok" Noen innspill?
  3. Kjell Gunnar: Soveposen ser veldig bra ut! Er enig at det kan være lurt med en litt varmere sovepose, ja. Kan det være lurt å også ha en lakenpose inni? Når det gjelder sekken, så vurderer jeg nå å kjøpe denne istedet. http://www.xxl.no/ryggsekk-bag/sekker/tursekker/fjellheimen-85l-m-1072612 Kan dette teltet brukes? http://www.xxl.no/villmarksliv/telt-lavvu/telt/nordmarka-2-telt-1037133 Ønsker ikke å bruke for mye penger på telt, men samtidig må det være "godt nok". Jeg kommer til å sove noen netter på hytter og noen i telt. Noen innspill?
  4. Heisann! Jeg har tenkt meg på solotur en ukes tid i begynnelsen av juli. Har ikke helt bestemt meg for rute ennå, men kommer nok til å starte på Finse. Trenger å kjøpe litt utstyr til turen, blant annet sovepose. Hva anbefaler dere? Trenger en som ikke er så dyr, tung eller stor. Er en sommerpose ok? Hva burde komfortemp. ligge på ca? Er denne ok? http://www.xxl.no/villmarksliv/soveposer-underlag/soveposer/lom-sovepose-1056026 Trenger også ny sekk. Noen som har erfaring med denne? http://www.gregorypacks.com/products/mens/technical/18/whitney-95 (GREGORY 95 L) Andre anbefalinger?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.