Gå til innhold
  • Bli medlem

røya

Aktiv medlem
  • Innlegg

    27
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om røya

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. røya

    Sykling i Krokskogen

    "Uppdelat på olika omgångar", vil det si at du ikke har syklet hele strekningen på 1 dag? Så da vet du ikke sånn ca hvor lang tid det tar?
  2. røya

    Sykling i Krokskogen

    Heisann. Er det mulig å sykle (sykkelvei) hele veien fra Damtjern ved bommen (Krokskogen), innom Løvlia, videre til Kleivstua og så videre til Sollihøgda? I så fall hvor lang tid ca bruker man ved normal sykling? Noen som vet? Venter spent på svar
  3. Takker så mye for informasjonene, gutter . Jeg skal se litt nærmere på svarene deres. Dette gleder jeg meg til...
  4. røya

    Lavvo-ovn

    Takker og bukker for informasjonen. I morgen blir det jomfru-turen på lavvo-ovnen . Vi gleder oss til å prøve den. Skal ut i marka på 3 netters overnatting . Ha en riktig god 17 mai.
  5. røya

    Lavvo-ovn

    Skjønner jeg kanskje må skaffe meg en henger og en ny bil med hengefeste
  6. Var på Eiksetra på onsdag for å rekognisere litt, men syntes ikke det var så koselig der. Kan jo hende at det var fordi det fortsatt var en del snø der da... Men takker for forslaget
  7. Med en ikke helt god rygg og et vondt ben er ikke alternativet denne gangen å gå... Det blir mye å bære på, feltsenger, lavvo, lavvo-ovn, mat og annet utstyr som hører med. Neste gang kanskje?
  8. Ok, takker for opplysningen. Det er jo litt trist at det skal være så vanskelig å få seg en flott tur med lavvo og lavvo-ovn uten at man har en ATV .
  9. Hei. Er det noen som kjenner til Dammyrdammen og Søndre Sneisa i Finnemarka? Kan man kjøre inntil de stedene med bil eller er det bomvei? Vi vil gjerne ha med oss en lavvo, lavvo-ovn + diverse utstyr og prøve fiskelykken Eller er det noen som evnt har andre alternativer (fiskevann) i Finnemarka som man kan kjøre inn til?
  10. røya

    Finnemarka i Lier

    Hei. Er det noen som kjenner til Dammyrdammen og Søndre Sneisa i Finnemarka? Kan man kjøre inntil de stedene med bil eller er det bomvei? Vi vil gjerne ha med oss en lavvo, lavvo-ovn + diverse utstyr og prøve fiskelykken Eller er det noen som har andre alternativer (fiskevann) i Finnemarka som man kan kjøre inn til?
  11. røya

    Lavvo-ovn

    Hei. Er det noen der ute som kjenner Finnemarka i Lier? Er det noen vann som man kan kjøre helt inntil. Vi har en lavvo med dertil utstyr, bla en lavvo-ovn og andre ting. Vi vil gjerne fiske litt og ha med oss litt utstyr. Noen som kjenner til Dammyrdammen eller Søndre Sneisa? Kan man kjøre inntil noen av disse stedene? Eller er det stengte bom-veier? Noen som vet?? Hilsen Røya.
  12. røya

    Lavvo-ovn

    Ønsker nå å kjøpe en lavvo ovn. Er det noen der ute som har erfaring med Helsport lavvo ovn (en firkantet hvor man kan sette feks kaffekjelen oppå)? Har en lavvo for ca 6-8 personer. Hvilken størrelse på ovnen er da best når jeg ser at Helsport har flere størrelser på den? Den billigste jeg har funnet hittil av Helsport kan kjøpes fra XXL til ca kr 2700.- så stiger dem i pris. Noen med erfaring fra denne? Hva må jeg evnt passe på for ikke å kjøpe noe for dårlig? Har ingen erfaring fra før med lavvo-ovn.
  13. Heisann. Ønsker nå å kjøpe en lavvo ovn. Er det noen der ute som har erfaring med Helsport lavvo ovn (firkantet hvor man feks kan sette kaffekjelen oppå)? Har en lavvo for ca 6-8 personer. Hvilken størrelse på ovnen er da best når jeg ser at Helsport har flere størrelser på den? Den billigste jeg har funnet hittil av Helsport kan kjøpes fra XXL til ca kr 2700.- Noen med erfaring fra denne?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.