Gå til innhold
  • Bli medlem

caato

Passivt medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av caato

  1. Ja da er turen så godt som ferdig planlagt! Vi starter fra Grensejakobselv den 23 juni, og håper å være i Halden i Oktober. Vi kommer til å oppdatere med foto/video og tekst underveis via facebook siden vår. Kult hvis folk vil følge med http://www.facebook.com/NorgePaaLangs2013
  2. Noen som har testa nye reconbuksa enda??
  3. caato

    Enmannstelt

    Noen som har Ringstind superlight 1-2 ? mulig å få noen erfaringer? lest diverse tester men greit å få høre hva folk her sier.
  4. sant, men det har seg sånn at jeg har fått en i bursdagsgave og er i tvil om jeg skal bytte den i en annen eller bruke den
  5. http://www.xxl.no/fiske/fiskeutstyr-og-tilbehoer/verktoey/fiskevekt-digital-23kg-1082621 Noen som har testet denne? Og som evt kan si noe om hva som er minimumsvekten den kan veie? Vil den foreksempel gi nøyaktige vekter av fisk under 1 kg?
  6. jeg hadde en tur i dette området for noen år siden, og såvidt jeg husker var det grei sti opp til Vollevatnet, derifra å videre oppover kvenna er det svært dårlig med stier, men siden du har tenkt til å gå mot mjågevatn slipper du tenke på det. Det er en del folk som tar båten inn til mogen om sommeren for deretter å gå oppover langs kvenna på kortere dagsturer, så jeg tror stiene skal være greie i nedre del av kvenna. Stien fra vollevatnet og opp til mjågevatn husker jeg ikke helt hvor bra er, har bare krysset den en gang, den er nok ikke allverden for å si det sånn. Tror heller ikke stigningen opp til mjågevatn og videre til gjuvsjåen er like brutal som fra mogen til gjuvsjåen. Eneste "problem" er vel at det ikke er noe stier mellom mjågevatn og gjuvsjåen, og at stien oppover kvenna mest sannsynlig er endel dårligere enn den mye trafikkerte stien fra mogen til gjuvsjåen. Når det gjelder fisket i dette området vet jeg at det går opp stor fisk i kvenna om høsten, men og mye smått, små sluker og spinnere funker nok bra. I vollevatnet vet jeg det skal være en god del pannefisk:) God tur !
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.