Gå til innhold
 • Bli medlem

BakkenH

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  13
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om BakkenH

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Einride jakke er litt "klatre" fokusert, vil nesten kalle den slim fit, er ikke jakka jeg velger for de hardeste fjellturer, men til sitt bruk. Hetta er ikke veldig romslig, men gjør jobben.
 2. Kjøpte meg "lyddemper" til omnifuelen min fra quitstove, brenner reinere, og lyden er nesten ikke tilstede!
 3. Har en alaskan malamute på 15uker, Odin.
 4. Trenger litt hjelp til å bestemme meg for et par nye ski. Jeg har et par med amundsen og bc binding, men vil ha et par som er litt grøvere, 75mm binding. Titta litt på åsnes vetletind og scarpa t4, noen som har erfaring med å gå langt med noe sånt? Skal brukes til å gå langt, men med mulighet for kjøre ned noen fjellsider med og uten sekk osv...det jeg skal ha er en skikkelig grov alt mulig fjellski..håper noen kan hjelpe litt her.
 5. kan anbefale Spark, veldig bra kvalitet, jeg er fornøyd med dem. kan kjøpes fra goinggear.com
 6. virkelig investert siste uken, farlig med gode rabatter klattermusen freke bukse hilleberg soulo norrønna trolveggen gore tex jakke gammasjer 3.stk softshell busker, norrøna, klattermusen 2.stk arcteryx atom lt jakker exped downmat 7 2 sett brynje arctic ull undertøy ny vinter sovepose, syntetisk, takler ikke dun... +++ skal det bli mange døgn på tur fremover
 7. Jeg har den minste typen, i bomull blanding, brukt den både sommer og vinter, fungerer helt utmerket! Solid, og enkel.
 8. Jeg kjøpte meg en sånn ved ovn for et par år siden, helt genial! Bruker den sammen med en liten lavvo fra venor, så på skauen da, det blir luksus! Husker ikke i farta hvilket merke det jeg har, men sammen pakka, så er det ikke store greine, mest geniale med den er pipa, veeeldig tynt stål, så den ruller du sammen, og blir like stor som et A4 ark sammenrulla!
 9. åssen er forholda der på den tiden? planer om å gå over hele vidda, men er litt usikker på åssen det er med snø der oppe. kom gjerne med tips
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.