Gå til innhold
  • Bli medlem

tørrfesken

Aktiv medlem
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av tørrfesken

  1. Hagløfs Lite Split pant http://www.oslosportslager.no/produkt/lite-split-pant-zip-off-bukse-herre-23183.aspx En verdig motstander vil jeg si. Den er fleksibel, pustende, sterk og har alt du forlanger av en slik bukse. Omgjøres til shorts på null komma niks, som er kort og god. Har tilogmed brukt shortsen på treningstudio uten noe problem. En liten detalj jeg liker er en hempe over høyrelomma hvor man kan ha karabin/nøkler/etc. Thumbs up fra meg iallefall.
  2. Arcteryx Altra 75 - Testvinner i Utemagasinets store ryggsekktest. Dame- og herremodell http://arcteryx.com/Article.aspx?EN&article=Arc-teryx-Altra-Wins-Backpacker-Editors--Choice-Award Volum/Vekt: - Reg: 75L (82 Max) 2.30 kg Utrolig godt bæresystem, god kapasitet, hoftebeltet er det beste jeg har vært borti. Konkurrenten heter Osprey Argon 85 eller Aether 70. Aether 70 Volum/Vekt: -Medium 70 l./2,23 kg, Large 73 l./2.33 kg http://sportsnett.no/s/p.aspx?pid=1080&cid=318 Argon 85 Størrelser og vekt: - Medium: 85 liter/2.78 kg http://sportsnett.no/s/p.aspx?pid=1084
  3. Apropo ryggsekk og flygning: Har søkt litt rundt i forumet og nettet om dette, uten videre hell, men lurer på om dere har noen tips for å reise med storsekk med fly? I Forsvaret husker jeg at de sekkene vi reiste med fikk mye juling og egne bagger ble grovt behandlet og småskadet. Det tålte de stort sett pågrunn av rå slitestykre, men av og til ble klipser ødelagt. Har fundert å bare hive storsekken i en søppelsekk eller to, samt teipe klipsene. Ser også at flyplassene av og til har egne plastsekker på diverse last. Det er jo spesielt klipser og harde deler som rammes. Noen foretrekker å bruke regntrekket, anbefales det?. Skal ut på lengre reise i sommer og er åpen for forslag . Det er en Arcteryx Altra 75 jeg bruker, og det er ikke det sterkeste ytterstoffet sammenlignet med Bora.
  4. Veldig gode bukser, utrolig robuste og slitesterke, allsidig. Du bør også vurdere Climatic light-serien. Fantastisk på sommerfjellet.
  5. Billigste nokia-modellen til 200 kr med lommelykt gjør jobben! modellnavn? har ikke peiling.
  6. Jeg ville ha luket ut Norrøna sekken. Den er litt for minimalistisk, litt mere klatresekk-blod i den. Min mening er at du får rett og slett mere for penga med Arcteryx og Osprey sekkene. Har selv en Axios 35, og den er suveren. Bærekomfor i bøtter og spann. Utrolig godt slitesterkt materiale, som også er veldig vannavstøtende. Det er bare å smile til folk med regnpose på sekken. Og utrolig fleksibel, avtagbart topplokk er pluss og gir ekstra 10-15 liter. Mange finesser (som for eksempel kengeru-lomma). Veldig alsidig, bruker den selv som sekk til sykling, tinderangling, generelt friluftsliv og til daglig bruk. Anbefales! Osprey sekken ville jeg ha valgt om budsjettet var litt trangt. Den er for all del en skikkelig god sekk, anatomisk utformet og med det man behøver i den klassen.
  7. Hva gjelder Bitihorn jakka, så er den meget anvendelig, bare man holder seg unna pøsregn. Den er perfekt til sykling, jogging, og som vindjakke på fjellturer. Når jakka komprimeres er den ikke større enn en bundel med ankelsokker (kompresjonstrekk medfølger). Den utstråler ikke akkurat slitestyrke, men jeg har opplevd at den er mye røffere enn utseende tilsier. Og den puster, perfekt for høy-intensitets trening/tur.
  8. Det blir nok litt vanskelig med en jakke som skal fylle alle de egenskapene, men jeg har en favoritt som heter Arcteryx Alpha SV, den er en bunkers av en jakke som har tjent meg både i sommeridyll og vinterhelvete. Er det kaldt slenger jeg bare på et par varme lag under (evt. dun), og omvendt når det er varmt, funker for meg. Men et skall er fortsatt bare et skall, det skal beskytte. Men man får jo kjøpt Primaloft produkter med goretex, og de er visst svært holdbare, siden isoleringen er syntetisk. Men igjen, tror ikke dette er ideell helårsjakke. Ikke for meg iallefall.
  9. Hei hei, ny fyr på forumet her, selv om jeg har "lurka" her i et par år. Ser du er interessert i MSR telt, har selv erfaring med 2 av disse, hubba hubba HP og mutha hubba HP. HP er high performance utgaven av modellen. Og det sier seg selv. Disse er mere robuste og pakker en lavere vekt enn lillebror. For 2 personer på norsk vidde ble hubba hubba i det trangeste laget, men hadde ingenting å utsette på kvaliteten, anbefales for 1 person med mye last. Men som sagt, solide materialer og solid konstruksjon. Og vekten er helt fantastisk i sekken. 1.75 kg var hubba hubba HP om jeg ikke husker feil. Gikk dog over til mutha hubba hp (2,8 kg), og det er helt topp for 2 personer med mye last. Skikkelig god plass, med 2 gode fortelt. Eneste minuset er prisen, men fikk disse på 40 % hos Skandinavisk Høyfjellsutstyr. Og de er ikke mest ideelle teltene for tidlig vår og sen høst, og iallefall ikke vinter.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.