Gå til innhold
  • Bli medlem

haakonob

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av haakonob

  1. Hei Er det noen her inne som kjenner til en skomaker i Østlandsområdet eller i Trøndelag som reparerer fjellsko? Skomakere er jo å finne rundt om, men har enda ikke kommet over noen som er i stand til å reparere tykke/kraftige fjellsko i lær. Jeg har noen sømmer bak på hælen/ankelen som skulle vært fikset...
  2. Takk for tipset! Nei værmeldinga er veldig grå, med mye snø i vente. Så noe påskevær blir det nok ikke med det første. Men hadde vært interessant å høre hvordan snømengden er i dag, regner med alt mildværet og regnet har tæret en god del på underlaget. Ser det har vært til dels store nedbørsmengder de siste dagene...
  3. Hei Noen som kjenner til snøforholda i Romsdalsfjella nå? Vurderer tur til området Isfjorden/Eresfjord i påska..
  4. Tusen takk for gode tips Heimste og Fremste Blåhornet ser meget fine ut. Ser veldig fram til tur i påska, så da er det bare å satse på gode værmeldinger!
  5. Takk for svar! Det er nok av topper og ta av skjønner jeg! Med 3 turdager på oss, blir den store utfordringen å velge ut bare 2 topper. Dag 3 regner jeg med går med i skitrekket, der vi kanskje går opp til Roaldshorn og/eller annen skikjøring som er tilgjengelig fra skitrekket. Jeg synes Kvitnebba virker som en veldig fin tur med startpunkt fra Norangsdalen/Fivelstad. For å komme seg hit fra Stranda ser jeg vi må via Hellesylt. Er det noen av vegene som er vinterstengt?
  6. Hei Har planlagt tur til Stranda i første del av påska. Strandafjellet skisenter har godt rykte på seg for å være et av landets beste skisenter med tanke på tilgang til off-piste muligheter. Det hadde derimot vært artig å prøvd seg på noen toppturer utenom skisenteret også. Er det noen her inne som er kjent i området, og har noen fine toppturer å anbefale. Dette kan både være både fjell i nærheten av Strandafjellet og omegn? Har hørt at Ystevasshornet er en topp som bør besøkes..
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.