Gå til innhold
 • Bli medlem

slowmo

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  16
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om slowmo

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Østlandet

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. slowmo

  slowmo

 2. Arcteryx Theta SVX er også lang modell. Det er en del info om skallbekledning i diverse tråder på forumet. Lykke til med valget.
 3. Har plass til stor sekk ved siden av liggeunderlaget, og akkurat nok plass til støvler mellom inner- og yttertelt i Unna. Kikket også på Soulo, men gikk for Unna på grunn av plass og takhøyde, og at man uansett har mulighet til å kneppe av innerteltet om det skulle bli behov. Er utrolig godt fornøyd med teltet.
 4. På Kiwi får man også kjøpt slike runde bokser, nå med små tennposer med talg istedet for de vanlige tennbrikettene. Har ikke testet de utenomhus, men tror de kan fungere fint på tur. EDIT: var egentlig meningen å quote borgern, men det fungerte ikke helt.
 5. Er i Sandefjord på juleferie, så da passet det bra å reise innom Fjellsport og ta med en Arc Teryx Theta SV bib i lang modell. Kjøpte Theta SVX jakka tidligere i høst, så nå kan drittværet bare komme! Var også innom Skittfiske en tur og handlet en Fjellreven Fors bukse. Kun tynn stretch i hele buksa, blir fantastisk til sommeren.
 6. Hei. Du burde også vurdere en WM Sycamore som tidlig høst-/vår-/sommerpose. Glidelås i fotenden. Muligheter for å stikke ut føttene om det blir varmt. Stort pluss for meg. Kan også evt. brukes som dyne, eller rett og slett en varmedress hvor du knyter den under armene og lar bena stikke ut i bunn! Gjennomgående dunkamre, som gjør at du enkelt kan flytte på dun i forhold til temperatur. MF stoffet vurderte jeg til å være et godt kompromiss ift. vanntetthet og slitestyrke. Forholdsvis romslig. Er du bredskuldret så kan du slite med Ultralite, som vel er den smaleste posen til WM
 7. Har kjøpt flere kniver fra utlandet. Ikke noe problem det. Btw, fabelaktige kniver for de som er interesserte: her og her
 8. Gratulerer med ny jakke! Hadde vært artig om du skrev erfaringer med jakka etter å ha brukt den litt.
 9. Da har jeg bestilt 4 flasker med Ben's 100. Artig å teste, men blir nok å gi bort noe av svineriet. Forøvrig testet jeg og en kamerat hver vår ThermaCELL i fjor sommer, og det virket utrolig bra. Mye mygg når vi ankom, men etter å ha fyrt opp og latt stå til paden ble varm, var myggen så og si søkk borte. Dyrt, og det blir litt ekstra å dra på da. Min fikk også høydesyke og streika på fjellet, mens kameraten min sin fungerte fortsatt. Var svært skeptisk, men så langt positivt overrasket over effekten.
 10. Har Sarek jakka, og er godt fornøyd med den. Men skulle jeg handlet igjen hadde jeg sjekket ut Skogsø jakka, da den er en blanding av G1000Lite og G1000, istedet for G1000 og stretch Cordura som Sarek jakka har. Stretch Cordura fungerer fint det, men kan hekte seg lett opp i kratt o.l, og kan bli nuppete etterhvert, selv om det tåler utrolig mye. Har også Kalfjell jakke og bukse, og de er i G1000Lite og stretch Cordura. Liker G1000Lite vel så bra som G1000. Litt tynnere og lettere, samtidig som slitestyrke virker å ikke stå noe spesielt tilbake fra G1000 (overkill for meg i de fleste situ
 11. Har en WM Sycamore, og er storfornøyd. Komf. temp. på -4C, vekt 965gr. Enkelt å regulere varmen i og med at den har glidelås som går rundt fotenden, slik at man får lufting på beina, evt. kan den brukes som dyne. Duna kan også enkelt flyttes på i kamrene. Microfiber stoffet til WM synes jeg er et godt kompromiss i forhold til vekt, pusteevne, vanntetthet og slitestyrke. Anbefales!
 12. Kjøpte Dovrefjell poncho. Det var no ordentlig dritt. Forsøk å kneppe igjen trykknapper som ikke sitter i hverandre skikkelig, samtidig som du prøver å finne ut av hvilke ender som er hva på ponchoen mens det regner og blåser på fjellet. De korte ermene må nemlig kneppes på, og sitter fantastisk dårlig. Heldigvis hadde jeg belte jeg kunne bruke for å surre fast faenskapet til kroppen så vinden ikke fikk så godt tak. Anbefales ikke til fjellet iallefall.
 13. Akkurat bestilt meg Kalfjell jakka i tarmac. Halv pris på Fjellsport.no Gleder meg til å teste den, da jeg har vært superfornøyd med Kalfjell buksa. Hvordan synes du jakka er sålangt?
 14. Hei, vel så sent svar. Har tydeligvis ikke satt på varsling når tråden blir oppdatert. Sarek jakka er jeg godt fornøyd med. Lommeløsningene er litt rare til å begynne med, men venner seg til det, og det er plass til mye i de. Ikke så mye å si egentlig, annet enn at den fungerer fint, grei hette, puster selvsagt bra, og tar for vinden. Hadde jeg skulle kjøpt igjen, kan det nok hende at jeg hadde gått for Kalfjäll jakka (G1000 lite) istedet, og valgt en annen jakke som kun er laget av G1000 for røffere bruk, men har brukt den mye, og er godt fornøyd!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.