Gå til innhold
  • Bli medlem

Blackbrrd

Aktiv medlem
  • Innlegg

    720
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    3

Artikkel-kommentarer skrevet av Blackbrrd

  1. Quote

     

    Det ble noen frostskader etter returen. Jeg brukte skibriller siden jeg gikk ut av teltet tidlig på dagen, men fokksnøen som la seg på brillene hadde naturligvis smeltet langs kanten av brillene i kontakt med huden. Det hadde rent rundt brillene til undersiden hvor det hadde fryst til is. Når jeg skulle ta av meg brillene nede ved bilen var skibrillene frosset fast til ansiktet. Resultatet ble to 1-2cm lange, 5mm brede områder med svart hud på begge kinnene.

     

    Kunne du gjort noe for å unngå frostskadene?

  2. @Þróndeimr veldig interessant! Traff på en amerikaner eller kanadier i Sveits for et par år siden, og han ble nesten sjokkert når jeg fortalte at det var lov å campe i utmark uten å betale eller måtte spørre om lov. Og at det ikke var noen begrensninger på å komme inn i nasjonalparker osv.

    Loven mot å sove i bilen kan man jo til en hvis grad forstå hvis man ser på hvordan folk oppfører seg opp til turistmål som Prekestolen eller Trolltunga. Der burde det ha vært påbud med en hvis bekledning for å få lov til å gå for å beskytte folk mot seg selv. På godt og vondt, så har vi veldig få sånne regler i Norge. Det er nok endel som går på en smell fordi de ikke forstår at når det er meldt dårlig vær på høyfjellet i Norge, midt på sommeren, så er det mulig å fryse ihjel med feil klær.

  3. En flott turrapport som får en til å ville ut på tur. Tror ikke jeg heeeelt har tålmodigheten til denne type tur da. Når du skrev om myr, kratt og ur som gjorde turen tung, så tenker jeg på min egen tur til Mælefjell hvor halve turen var i ganske så tungt, stiløst terreng. Jeg er nok bra bortskjemt til vanlig! Det virket som et sjakktrekk å ta turen på høsten med lite mygg (virket det som) og mindre vann i elver osv.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.