Gå til innhold
  • Bli medlem

Janpåtur

Passivt medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Har du gått turen selv? Snakket nettopp med en kolega av meg som har gått en rute fra bardufoss og rundt istinden og over svenske grensa. Spennende!
  2. Jobben krever veldig mye, av deg som person. I min situasjon har jeg noen veldig gode råd til deg: Uten at jeg har lest innleggene kan vi begynne med ditt liv, du er i en situasjon der du har nedgang i arbeidet. Det er vanskelig å forholde seg til. Du må noen ganger finne ut hva som er viktig for deg. Stil deg selv spørsmålet: hva er det jeg vil og hvorfor vil jeg det? Har du noen mål? Sett deg dem og nå de. Sett deg delmål for å nå det store målet. Noen mennesker føler seg bundet fast til den situsjonen man er i. Man har fått faste rammer. Du kan se dette som egoistisk og det er det. Det handler om deg og dine behov! Du må tørre å bryte ut av det du sitter med i dag. Enten det er å gjøre noe du aldri har gjort før eller bytte jobb. Jeg jobber veldig hektisk og har to jobber. Naturen er ikke bare jakt og fiske! Ta deg en helg alene i skogen og sett av tid til kun deg. Koble helt av, bare slapp av fra alt du tenker på. Ta med egen mat, lag deg en leir og sett deg tilbakelent med: granbar og liggeunderlag og se på naturen. Det er rart hvordan det er , men du har plutselig ikke noe stress i kroppen og du får tid til å tenke. Det hender at det dukker opp ideer du aldri hadde trodd du kunne tenke. Jeg vil sterkt anbefale at du for din egen del prøver å stille deg selv spørsmål. sett de ned på et ark og besvar dem på arket. Ellers tror jeg at endring av jobbsituasjon vil hjelpe noe. Da jeg var i en situasjon, hadde jobbet i telecom bransjen i over 2 år og følte stikk og angst i hele brystet da jeg skulle gå til jobb og mens jeg jobbet. ( dette var de siste månendene) Det er en ren utmattelse av å gjøre det samme dag ut og dag inn. Så jeg beit tenna sammen byttet jobb. Da skiftet jeg til det som en gang var drømmen MIN, jobbe med feltsalg. Noe mer kreativt enn å jobbe som telefonselger hele dagen. Men da dagene går i et, er det veldig deilig å ha muligheten til å koble av en gang i blant. Så jeg bruker fremtiden som et utgangspunkt. DU SKAL TIL DEN TIDEN SOM ER NÅ OG FREMTID IKKE FOKUSER PÅ FORTID. HVORFOR SITTE INNE NÅR ALT HÅP ER UTE?
  3. Hei alle sammen. Jeg og min kamerat skal ut på tur til sommeren, vi skal på tur de to siste ukene i juli. Turerfaring er god, men ikke god nok så vi skal ligge i hard trening i både kondisjon, utstyr og fysisk, gå mindre turer får å se hvor grensene våre går. Håper på at vi kommer over ens på turene til nå er det jeg som setter i gang dette, og videre også ser litt nærmere på hva som befinner seg der ute av muligheter. Vi har bestemt oss for 14 dager, i et behagelig tarreng. Noe vanskelig skal det også være. Det skal gi en spennende opplevelse slik at dette er noe vi også kan gjøre igjen! Jeg lurer på om dere har noen anbefalinger til turer, litt om oppakning og hva som er viktig å forholde seg til i naturen. Da jeg kan si at jeg ikke har vært i militæret, men vært mye på dagsturer og helgeturer. Har aldri dratt det lenger og føler på at nå er det tid for å stige nye fjell. kom også med mer som er viktig en det jeg har skrevet. Håper på svar, Mvh Janpåtur.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.