Gå til innhold
  • Bli medlem

lurusneisa

Aktiv medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om lurusneisa

  1. Ser det sår 19 volt og 3,42 amper = 65 watt på laderen. Det spørs nok om det fort blir vanskelig å holde liv i laptopen i 12 timer da ja.. Jeg får vel heller invistere i et lesebrett til neste gang, og håpe på å holde liv i laptopen noen timer i det minste denne gangen da.
  2. Takk for mange gode tips! Jeg har en 15,6" acer. Den er bare et par måneder gammel, men den vil nok bruke litt batteri vil jeg tro. Jeg har planer om å stikke til fjells for å lese til eksamen, og tenkte det ville være mer praktisk å ta med pc, istedet for hundrevis av forelesningsnotater. Det blir jo bare for å lese word- og adobe dokumenter. Har sett litt på Brunton solaris som leverer 26 watt på ebay. Får det for ca 2100 norske kroner, men er usikker på om det vil kunne makte å holde liv i laptopen ca 12 timer per dag..?
  3. Skal være lenge borte et par uker uten tilgang til strøm, men er avhengig av å bruke laptopen mye om dagene. Noen som vet hva som kreves av kapasiteten til solcelle-anlegget for å kunne holde liv i pc-en i lange dager? Vurderer denne: http://sportsnett.no/s/p.aspx?pid=2679&cid=508 Men et ikke om den blir kraftig nok.
  4. Lurer på om det er noen som har erfaring med sekker som har feste for pulkdrag? Har prøvd Norrøna Reconpack og synes den er ypperlig å feste pulkdraget i, men den blir litt i største laget i mange sammenhenger. Vet at også fjellpulken produserer småe dagstursekker med med feste for pulk.. Noen som har erfaringer på området?
  5. Er en gjeng som skal gå over Grønland. Vi skal gå så raskt som mulig, slik at vekta spiller en stor rolle. Er det noen som har noen gode tips til sovepose og ski?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.