Gå til innhold
  • Bli medlem

Niliani

Passivt medlem
  • Innlegg

    31
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Niliani

  1. Jeg har TOGO-kløven til Seleverkstedet og er knallfornøyd med den. Men spent på hvordan denne nye Amundsenkløven er, om den også fungerer godt som sele, hadde det absolutt frista og skaffe enda en. Merker jeg er litt skeptisk til kombi sele/kløv, så er ikke helt overbevist. Håper du kommer med positive tilbakmeldinger om du velger å teste den ut!
  2. Lurte mer på hva som menes med å proviantere i hytta? Jeg er visst helt blank.. Menes da at det er mat å få kjøpt/lagd i hyttene? Jeg tenkte i utgangspunkt ikke at hunden skulle bære kløv nei, han er en liten tass så det ville ikke hjulpet så mye uansett:)
  3. Takk! Godt tips. Hvor lang tid regner man ca å bruke på den turen? Hvordan er det mest praktisk med tanke på proviant? (hytter å proviantere i??) Real turmat funker greit iblandt, men blir fryktelig fort kjedlig.
  4. Hei. Tenkte å bruke ei uke++ til å dra på fjelltur i sommer. Noen som har noen tips til hvor det er fint å dra? Kriteriene er egentlig ikke så mange.. jeg har ikke spesielt god erfaring i å vandre i fjellet, så er ikke ute etter en hard ekstremtur.Har kun vært på korte dagturer tidligere. Skal ha med telt (selvsagt), har med hund, skal på kart/kompass/gps kurs. jobber i sportsbutikk, så utstyret er det ikke noe å si på. Kom gjerne med tips om hva jeg bør ha med også. Tror jeg har ganske god oversikt over ting å ha med, men det kan jo være noe jeg har glemt!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.