Gå til innhold
  • Bli medlem

heand

Aktiv medlem
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om heand

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Takk! Endte på tur der i fjor med karen bak Svanetibackcountry. Kort fortalt: fantastisk opplevelse, både landet, folket og snøen! Anbefales.
  2. Takker! Det høres jo bra ut
  3. Hei, er det noen her som har vært på ski i Montengro eller kjenner til noen som har vært? Jeg tenker først og fremst på toppturbasert skiaktivitet, men alt av interesse
  4. Gamlevegen over Aurlandsfjellet er et must, hvis ikke du allerede har kjørt den da. Kjører til Lærdal, ut langs fjorden til Erdal og så over fjellet. http://www.nasjonaleturistveger.no/no/turistvegene/aurlandsfjellet Kommer du østfra så BØR du bare kjøre gamlevegen også fra Borlaug og ut mot Lærdalsøyri. Og stopp og få med deg en mildt sagt imponerende vegstrekning fra 17- og 1800-tallet, nemlig Vindhellavegen. Den er virkelig verdt en stopp og en rusletur opp langs veien! Så kan du jo fortsette vestover, ta gamlevegen før Stadheim og få med deg Stadheimskleivene. Over Vikafjellet, ferge til Dragsvik og så over Gaularfjell, nok en nasjonal turistveg. Kjøre til Byrkjelo og så over Utvikfjellet. Skal du mot Hellesylt så ta avstikkeren gjennom Nordangsdalen til Øye. Ikke noe fjellovergang, men sjelden fin opplevelse. Velger du en annen vei, f.eks tar Aurlandsfjellet andre veien etter å ha kjørt Hol-Aurland, så kan du jo fortsette langs sørsida av Årdalsfjorden, inn til Øvre Årdal (evt med astikker til Seim og Indre Offerdalen) og så over Tindevegen til Turtagrø. Den er jo flott. Gamle Strynefjellsvegen har du vel kjørt regner jeg med? Fra Grotli og gamlevegen over fjellet ned til Videseter.
  5. Hei, er det noen som har erfaringer med Georgia som turmål? Tenker spesielt på ski og toppturer, har lyst til å dra dit, muligens i vinter. Har sett litt på Svaneti-området.
  6. Hvor lang tid brukte dere på den turen her? Går det relativt greit på en dag? Kanskje drøyt med full oppakning..?
  7. Hørtes bra ut! Molby: hvilken rute gikk du opp da? Hvordan er skiføret oppover?
  8. Takker! Nei, søkte på det og fant vel mest sommerturer ja. God tur, blir nok genialt i det været!
  9. Er det noen som har gått topptur på ski til Surtningssue? Vurderer å ta turen, har studert kartet, og det ser ikke så aller verst ut mtp terrenget og potensiell skredfare etter det jeg kan bedømme. Må vel være siste henget før det slake partiet til toppunktet som er mest utsatt isfall. Noen som har noen erfaringer eller meninger, tips eller triks?
  10. Er det noen som har noe siste nytt om snøforholdene rundt Leirhøe eller erfaringsmessig nyttige tips? Er skredrisikoen et problem for topptur der på denne tida av året vanligvis eller er det en realtivt trygg topp? Evt. noe info om snøforholdene i Visdalen og området rundt..
  11. Apropos sovepose har jeg en helt ny Helsport Kvitbreen dunpose jeg skal selge. Litt lenger ned på minussiden enn Tyin Winter, og også mye lettere! Pris kan diskuteres.. https://www.fjellforum.no/index.php?app=forums&module=forums&controller=topic&id=27598
  12. Ahaa, så det er ikke så genialt som jeg trodde, denne lock-funksjonen. Høydemåleren vil fremdeles få en misvisning ved veldig skiftende vær i løpet av en oppstigning f.eks ettersom jeg nå forstår det. En kalibrering på kjent høyde før turen starter regnet jeg jo med, men trodde det kunne være sånn at man ikke trengte flere underveis, hvis lock-funksjonen hadde fungert slik jeg antok. Satser på jeg blir fornøyd uansett
  13. Takk for tips og erfaringer! Ser flere påpeker at høydemåleren må kalibreres så ofte underveis, spesielt i vekslende vær. Men dette problemet er vel utelukket når man har altimeter/barometer lock på klokka, som f.eks Observer ST og Core har? Nettopp derfor jeg nå sitter med en splitter ny Suunto Observer ST i esken (og ikke f.eks X-lander) som bare venter på å bli testet
  14. Noen som har erfaringer med Suunto høydeklokker? Tenker spesielt på Suunto Observer ST og Suunto X-lander. Forskjeller, svakheter, styrker m.m..?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.