Jump to content

Colt

Aktiv medlem
 • Posts

  15
 • Joined

 • Last visited

About Colt

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Larvik

Colt's Achievements

 1. Hei! Er det noen som vet hvordan det er å gå til Nordre Skagastølstind nå, er det mye snø? Og er det mulig å parkere med bobil på den offentlige parkeringen ved Turtagrø? Et par netter?
 2. Ok, høres bra ut. En hundrelapp er jo absolutt overkommelig. Da blir det nok tur derfra! 👍
 3. Hei. Har planer om å gå til Sandhaug (og litt til) i år og ser det skal være parkering ved Tinnhølen. Men er det noen som vet hvor mye det koster? Og om det er mulig å betale med kort? Andre ting man trenger å vite om denne parkeringen? På forhånd takk for svar!
 4. Colt

  Colt

 5. Absolutt verdt et forsøk. Takk for tipset!
 6. Trenger en ny, skikkelig BF, men vet ikke helt hvor jeg kan få tak i det. Vil gjerne ha en skikkelig pelsforet sak, og ikke den vanlige varianten ala det forsvaret bruker. Noen som har tips til salgssteder?
 7. Har fått med meg noen varsler og det virker som det ikke er så mye verre enn normalt. Men så klart må forholdsregler tas uansett som dere også nevner på. Takk for alle svar! Tror turen blir fin jeg! God påske!
 8. Noen som vet hvordan det ligger an med skredfare i Jotunheimen for øyeblikket? Hadde tenkt å ta en tur i påsken, og kan være greit å vite hvordan ståa er.
 9. Må bare være enig i det elgen skrev: takk til Mattings for knallhjelp! Var akkurat den type hjelp jeg trengte, jeg kjøper smørefrie.
 10. Se at mange anbefaler Åsnes med kortfellesystem. Men er det noen som har erfaring fra smørefrie ski? Ser at Fischer leverer E99 også som smørefri, og vurderer dette. Dessuten: hva anbefales av bindinger, BC eller 75 mm? Virker for meg som det er veldig lite utvalg på 75mm siden.
 11. Interessant, men hva snakker vi om her? Hvilke størrelser er dette snakk om? Og til hvilken pris? Send meg gjerne en mail (det heter vel pm her...). Er dette dessuten et greit utstyr? For en nybegynner?
 12. Leie sier du? Ingen dårlig ide. Vet ikke hvor vanlig det er å ha rando-utstyr i alpinanlegg, men telemark er antagligvis bankers. Får prøve å leie litt telemark til helgen. Men vet noen hvor man kan leie rando-utstyr?
 13. Ja, regnet med å gå for randonne, og er helt klart nærmest kjøre/gå siden enn ekstremt kjøre-orientert. Men jungelen er stor på dette området, er det noen forhandlere i østlandsdistriktet som er flinke på dette området og som kan anbefales?
 14. Heisann! Rakk å få med et par topper før julestria i høst og ble skikkelig sugen på å prøve topptur med ski. Men hva bør jeg velge? Randonne eller telemark? Har ingen erfaring med telemark fra tidligere, men har en del timer på slalomski, dog for det meste i preparerte bakker. Aner meg at jeg bør velge randonne, men er disse ille å bruke bortover/oppover? Vurderer forresten å begynne med Snøhetta i midten av februar (tenkte å slenge innom på vei hjem fra Rally Norway, bare en omvei på ca 30 mil...). Er det et ok startpunkt for topptur på ski?
 15. Takker for en rekke forslag, det er kjempeflott! Kanskje har du rett også Morten, i at sesongen nærmer seg slutten, men håper å skvise inn en topp likevel. Regner med å ta en langhelg nå førstkommende dersom været er ok.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy