Gå til innhold
  • Bli medlem

Kirderf

Passivt medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Kirderf

  1. Jo det ser nok ut til at jeg må det da, for den finnes vel ikke i. Takk for tipset om Nanok WGD. Posen er tenkt brukt som vinter, vår og høstpose.
  2. Jeg skal investere i en dunsovepose og har sett på Helsport Kvitbreen, men er åpen for alternativ. Jeg er 192 høy og veier 90+ så jeg kommer unna med en smal (vanlig) pose. Problemet med Kvitbreen er at personlengde er oppgitt til 185 cm. Noen som vet om jeg vil få plass? Jeg har ikke for vane å tørke sko eller klær i posen... Andre forslag i samme pris- og temperaturområde, +/- 3000.- mottas med takk.
  3. Trehjulssykkel? Det har jeg vel egentlig ingen formening om. Det er asfalt og grus som de fleste andre mindre veier i Norge... Dersom du holder deg unna riksveiene og følger fylkesveger så kommer du ihvertfall unna den verste trafikken.
  4. Du bør ihvertfall få med deg turen langs Telemarkskanalen mellom Skien (evt Lunde) og Dalen. Den kan sykles begge veier men burde jo være ett fint utgangspunkt dersom du har tenkt deg videre vestover på nasjonal sykkelrute 2. http://www.slf.no/sykkelkart/nasjonalrute_2
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.