Gå til innhold
  • Bli medlem

Tjort

Aktiv medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Tjort

  1. Hvor kom du over dette tilbudet?
  2. Cobra r4 er alternativet til riva 3. Jeg bruker de og de fungerer helt supert. Men som sagt tidligere i tråden finner du mye på finn. Det kan være du må kjøpe ski med binding, men du kan fort komme billig ut med et par gamle ski på kjøpet:) Har også sett en del riva 3 bindinger på bruktbutikker, gjerne påmontert ski der også.
  3. Om du er i skogen å har tilgang på nok grener kan det vere greit å ta med 2-4 50cm plugger, så spikker du resten. Da sparer du både vekt og penger, så får du godt feste på endene av teltet, eventuelt der det trengs mest. Om snøen er for har til trepluggen, så kan snøpluggene brukes til å lage hull der du må ha ned trepluggene. En god miks av plugger er ofte veldig greit.
  4. Hehe, kommer egentlig fra tromsø-området, burde tenkt på det her mens jeg var dær:P men det må vel finnes andre plasser i norge. Ellers må jeg ta det til påska.
  5. Jeg har vet det er mulig å få tak i store flak av liggeunderlag-stoff, som man kan skjære til å få tilpasset teltet. Men jeg klarer ikke finne ut hvor man får tak i sånt. Trodde det var på bygggeforetninger, men jeg har sport litt rundt men blir ikke klok. Er det noen av dere som har hørt om dette/ vet hvor jeg kan få tak i dette? Er snakk om den tynne, svarte liggeunderlagtypen, den som selges kjempebillig i sportsbutikker, men da bare i vanlig størelse.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.