Gå til innhold
  • Bli medlem

maeuen

Aktiv medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

8 Neutral

Om maeuen

  1. Tiur3, jeg forstår ikke hva jeg har skrevet som gjør meg "naiv", hvorfor du legger ord i munnen min og ber meg holde sofaen, når du avslutter inlegget med at du er enig med det jeg skriver? Kanskje litt i overkant kranglete da eller?
  2. Nei, det sier kanskje seg selv, men det er ikke alltid man er beredt til alt. Kulda kan være skummel selv i plussgrader. Og noen ganger legger man jo ut for å prøve ut nytt ustyr, og da er det ikke alltid ting er tilfredsstillende. Poenget mitt var kanskje heller; det jeg synes er mest "skummelt der ute i naturen" må nok være vær og vind, mer en oksmordere og ulv.
  3. Jeg også fryser en del på føttene, og svetter ganske mye også. Er det noen her som erfaringer med dampsperre på føttene?
  4. Skikkelig dårlig vær kan jo være litt skummelt da. Sprengkulde og for lite soveutstyr synes jeg er en skummel kombo, har vært noen ganger jeg har vært nære på å skrive et selvmordsbrev, bare for sikkerhetskyld.
  5. jeg prøver å konsumere minst mulig, jeg tror det er der problemet ligger, dessuten prøver jeg å ha høyest mulig bevisthet rundt konsumet mitt. kjøper ikke klær driter i et hull dusjer minimalt kjøper ikke kjøtt prøver å spise så lite som mulig. prøver å kjøpe øko-produkter bruker ikke vanlig såpe\tannkrem\deodorant osv, men hippiesåpe fra helios. mine dårlige samvittigheter; fyrer for tiden på gass (jeg vet, det er pokker meg fyfy) tar kollektiv nå som det er kaldt (om sommeren sykler jeg utelukkende) fått meg datamaskin bor i en latterlig dårlig isolert boligenhet. (campingvogn) jeg tenkte at mitt første inlegg her på forumet måtte være et slags skryte-inlegg, men også med en slående ærlighet om mine miljø-synder. fyre med lpg har co2-utslipp på linje med bensin. ikke akkuratt veldig stolt over det, men bruker ikke veldig mye gass, en 11kg flaske varer rundt 5uker.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.