Gå til innhold
  • Bli medlem

haldorsen

Aktiv medlem
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om haldorsen

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  1. Takk for hjelpen! Jeg tror jeg prøver. Erfaringene jeg har med teltet sommerstid er at det lufter veldig godt, og jeg får prøve å holde meg unna snøstormene uansett.
  2. Helsport Romsdalshorn 3 Camp er jo egentlig et 3-sesongstelt, men er det noen som har noen erfaring med bruk av dette teltet på vinteren (eller generelt bruk av 3-sesongstelt på vinteren)? Hva kan gå galt? Er det fare for å få snø inn innganger som ikke er tette, eller kan det være vanskelig å boltre det skikkelig i snøen?
  3. Yr.no melder en del nedbør og noen minusgrader rundt Trolltunga i morra. Til dere som eventuelt har innsikt i terreng og klima i området: spøker det for helgens ekspedisjon for oss to gjennomsnittelig erfarne turgåere? Hvordan er det å gå den fjellturen med et lag med snø?
  4. Hmm. Jeg har et kart på 1:25000 foran meg, men det skiller ikke drikkevann og vanlige vann. Kartet til ut.no gjorde heller ikke det. Vet du om det finnes noen nettbasert karttjeneste med denne merkinga?
  5. Jeg vet Bergen kommune har et nedlastbart kart over sine drikkevann. Blant annet er Gullfjellet tydelig merket som et drikkevannsområde. Så vidt jeg vet er det ikke lov til å slå opp telt på steder som dette. Nå skal jeg på en tur lenger inn i landet, rundt en kommune jeg ikke er like godt kjent. Finnes det noen generell måte å skaffe seg oversikt over drikkevannsområder i Norge? Hvordan vet jeg hvor jeg har lov til å slå opp telt? Jeg har ikke klart å google meg fram til et kart lignende det Bergen kommune har.
  6. Takk, FU! Norsk natur har nok hjulpet oss med å få litt internasjonal oppmerksomhet
  7. Gøy å få så mange tilbakemeldinger! PaperCut sin tolkning av filmen er den samme som vi har, men det er selvfølgelig lov å tolke den som man selv vil. Med tanke på Svanhilds motiv var nok det å få pokalen tilbake i familien. Vandrepokaler er seriøse greier. Helt enig! Vi kunne godt utelatt "på denne tida i fjor", så hadde det strengt tatt ikke blitt en logisk brist. Men nå er filmen gitt ut, så nå må vi bare ikke alle er like oppmerksomme som kona di Ja, terrenget hopper litt fram og tilbake. Det samme gjelder forsåvidt snømengden. Tenker meg det er mindre merkbart for folk som ikke kjenner igjen stedene. Jeg er ikke så kjent i området, men jeg tror loggbokscenen (med varden osv) var filmet lenger nord enn Gladihaugen. Jeg skal høre med han som er mest lokalkjent.
  8. Takktakk! Godt å høre at dere liker den! Den historien var jo litt i samme sjanger, REs
  9. Først og fremst: beklager at jeg bruker første post på å "reklamere" for noe. Håper det ikke oppfattes som spam. Jeg er en filmstudent ved UiB, og hadde i høst foto på en kort studentfilm som i grove trekk handlet om å gå turer i fjellet. Derfor tenkte jeg det ville være relevant å nevne den her. Håper den faller i smak! Filmen: http://vimeo.com/18130817 Litt info: http://www.haldorsen.me/2011/sukkertoppen/ For de som er lokalkjente rundt Bergensområdet, så har vi stort sett filmet på Leknes (ikke så langt fra Knarvik) og Hananipa (ved Vaksdal). Noen scener er også filmet på Dale og Stamnes. Jeg forventer ingen filmfaglig kritikk av dere, men hvis dere har noen kommentarer er det bare å fyre løs!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.