Gå til innhold
  • Bli medlem

Arnehaf

Passivt medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Arnehaf

  1. Arnehaf

    Regntøy

    Hei. Trenger et lett pustende TETT regntøy...Pris ikke bestemt. Vurderer bergans sitt, rundt 2200.- Andre anbefalinger?
  2. Arnehaf

    TELT

    Så på dette helsport teltet..ble stort igjen, samt 5 kg tyngre.. Nei, blir sikkert fjellrevens telt.. men de holmeset teltene så ikke dumme ut, men igjen dyrere og tyngre.. ( ikke mye .. ) men vurderer enda 2 telt kontra ett... fordeler / ulemper... ungene er enda litt unge til og sette teltet opp selv ( 7 og 9 år ) så det blir mye "styr" ved ankomst/avreise teltplass... samtidig må en helst finne en plass nær hverandre da de ikke er så gamle, og da er det vel lettere med et stort telt.
  3. Arnehaf

    TELT

    Har sjekket litt rundt, og hvert i tenkeboksen... tror jeg faller på 1 telt , vanskelig...men fordelen er at det blir ett telt og sette opp/pakke...( som oftest er en helt utslitt etter og ha pakket alle soveposene i posene som er XX nummer for små ) 2 manns teltene blir litt liten synes jeg, greit med litt plass.. og blir det ruskevær og vi blir værfast er 4 manns teltet best...det er et 4/5 manns telt, så det er rikelig med plass, samt stort fortelt til hunden.
  4. Arnehaf

    TELT

    Takk for svar. Lavo har jeg slått fra meg, men tanken på 2 telt var ikke dum..
  5. Arnehaf

    TELT

    Hei , jeg har sett meg ut et telt: Fjellreven akka RS 4 - 4/5 manns telt kr 7500.- Noen som har noen erfaringer her? Vi er 2 voksne og 2 barn , blir hovedsakelig sommerturer ( noe høst/vår ) men ikke vinter.. ønsker og handle kvalitet.. noen som har andre anbefalinger av telt i denne størrelsen? ( viktig med vekt også.. fjellrevens telt veier 5.1 kg..)
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.