Gå til innhold
  • Bli medlem

Windir

Aktiv medlem
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Windir

  1. Ok. Synes den tråden her utvikla seg i en helt annen retning enn ønskelig, og beklager hvis jeg har gitt uttrykk i negativ art som har bidratt til dette!
  2. Jeg er ikke her for å slenge dritt, og hvis det ikke skal gå ann å stille seg kritisk til enkelte ting, så er nok ikke dette et forum for meg heller. Jeg er her både for å høre hva dere synes om å kalle seg mini-monsen, og for å se om folk som kan litt om naturn biter på alt det mini-monsen kommer med. Jeg har hatt baller nok til å la han få vite hva jeg synes og hvordan jeg oppfatter saken, så ikke vær så rask til å trekke den slutningen om at jeg sitter her for å baksnakke noen. Når det kommer til den bjørnen, så skal jeg sørge for å snakke om den i en ny tråd, siden det ser ut til at det er et stort problem og mye hodebry for enkelte, med flere ting å diskutere i samme tråd
  3. Det har jeg da også gjort...
  4. Mente å ha sett et program på tv der bjørnemøkka var stor og rund-aktig ;P Men er mulig at det bare er canadisk bjørn som driter sånt no da. haha. tar meg en tur opp til Pasvik, jeg da!
  5. Har aldri sett noe annet enn elgdritt, men er ikke bjørnedritt også rundt og ligner litt? Greia er at jeg har sykt lyst til å se denna bjørnen, men trur jeg må tusle lenger inn i sverige for å ha sjansen. Derfor jeg begrunnet hvorfor jeg hadde mine tvil til hvor pålitelig mini-monsen er. Ikke meninga å henge ut noen som helst. Dog synes jeg det er drøyt å ta navnet til Lars Monsen, min store helt på den måten ;P samme går forresten for Amundsen og Nansen og! haha
  6. Men når det kommer til avføringa dere fant, er det ikke mulig at det var elg?
  7. Interessant, men jeg er fortsatt skeptisk, da Mini-monsen virker en smule PR-kåt sånn jeg kjenner han, og at han fortalte at han var en halvtimes gange fra den ene havna, og var på vei mot revsjøen. Fortalte også i Drammens tidende at han skulle være mutters aleine i en uke, før og etter oppholdet. Jeg møtte en felles bekjent av oss på Langen, som sa at han skulle til "Mini-Monsen"... Dette var altså 2 dager etter at Mini-Monsen dro inn i marka. Han annonserte I DT etter hjemkomsten at han både så bjørn, og var mutters aleine i femundsmarka en hel uke, pluss at han måtte dra hjem tidligere pga en storm, som verken jeg eller turkamerat så noe til, annet enn litt duskeregn.
  8. Hei! Lurte litt på hva folk synes om denna karen: http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/ostafjells/1.7433524 , og hans møte med bjørn! Er han verdig navnet Mini-Monsen? Og hvis det er noen der ute (som det helt sikkert er) som ferdes litt i femundsmarka, hvor sannsynlig er det at han så bjørn i det området? Hørte fra en lokalkjent som hadde gått i marka i drøye 50 år, da jeg var der, at han aldri hadde sett bjørn der, og heller ikke trodde at det var bjørn i det området. Det ville i følge mannen ha vært veldig usannsynlig å støte på den. Hva med resten av dere friluftsfolk, biter dere på dette her?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.